Går du i tankarna på att boka talare till ert nästa utbildningstillfälle, årets medarbetardag eller för att helt enkelt maximera motivationen inom organisationen? Vi på Talking Minds talarförmedling hjälper er att boka den perfekta talaren, föreläsaren, moderatorn eller konferenciern för just er! Vi har ett stort nätverk av talare, föreläsare, komiker, politiker, konferencierer, ledare, artister, skådespelare, författare, inspiratörer, experter, m.m. inom många områden och teman och för flera olika typer av uppdrag.

Våra rådgivare är specialiserade på att hitta de talare som matchar era behov allra bäst, kontaktar dem för att säkerställa deras tillgänglighet och presenterar sedan ett flertal relevanta alternativ. Om så önskas kopplar vi ihop er med talaren så att ni får möjlighet att diskutera upplägg och ställa eventuella frågor, samt känna att allt känns hundra procent rätt inför ert evenemang.

Därefter sköter vi hela processen ända fram till dagen för ert event, vilket gör att ni sparar både tid och energi, och vi finns hela tiden tillgängliga för eventuella frågor och funderingar.

Vi anordnar enstaka event såväl som serier av föreläsningar, och är med er hela vägen från idé till färdigt koncept och logistik. Genom att kvalitetssäkra de talare vi arbetar med ser vi till att du som kund får valuta för pengarna och ett bestående mervärde när du bokar en föreläsare via oss. Dessutom behöver du inte oroa dig för att bli utan talare om något oförutsett händer – skulle den talare ni bokat bli sjuk eller få förhinder i sista sekund åtar vi på Talking Minds oss att göra allt i vår makt för att hitta bästa tänkbara ersättare åt er.

Kanske vill du boka talare som hjälper er att utveckla ert ledarskap, förbereda medarbetarna inför kommande omorganisationer och förändringsarbete eller inspirera till förbättrat medarbetarskap för en mer välmående arbetsplats – vi har föreläsare inom alla möjliga områden och presenterar de bästa talarna utefter era behov och intresse. Via vår hemsida kan du under fliken ”Välj ämnesområde” få inspiration till olika ämnen som våra talare pratar om, och även se några exempel på talare vi ofta arbetar med.

När ni bestämt vilket tema ni vill ha på er föreläsning, workshop, kick-off, fest eller utbildning föreslår vi olika talare som matchar era önskemål. Efter att ni beslutat vem ni vill anlita så hjälper vi er vidare genom hela processen med allt från författande av avtal, planering av eventuella resor och logistik, kontakt med föreläsaren, och givetvis med uppföljning efter uppdraget – så att ni kan känna er hundra procent trygga och fokusera på att njuta av att lyssna på den talare ni valt att anlita.

Genom att boka talare via Talking Minds talarförmedling säkerställer ni att ert evenemang blir precis så minnesvärt, inspirerande, lärorikt och/eller underhållande som ni vill ha det, och vår ambition är alltid att skapa en succé som ni sent kommer att glömma.

Här kan ni se ett urval av våra talare!

Dela nyheten