Ska ni delta i programmet för årets digitala Almedalsvecka? Briljera framför kameran med hjälp av våra retoriker, talartränare och presentationscoacher! Eller varför inte anlita en proffsig moderator som sätter guldkant på just ert framförande?

Årets upplaga av Almedalsveckan blir i huvudsak ett digitalt arrangemang som äger rum under fyra dagar med start 4:e juli. I och med digitaliseringen kommer fler människor och organisationer ha möjlighet att ta del av programmet, och det är en unik chans för företag att i år synas inte bara på Gotland, utan i hela landet via plattformen Almedalen Play.

Att stå på den digitala scenen och nå ut till publiken genom kameran innebär andra utmaningar än vid ett fysiskt arrangemang, inte minst på grund av den saknade interaktionen med publiken. Med hjälp av värdefulla tips, konkreta verktyg och lite övning finns det inget som stoppar er från att nå ut till publiken och trollbinda deltagarna!

Via Talking Minds kan ni anlita en professionell talartränare som utbildar er inom retorik, kroppsspråk, röstläge, presentationsteknik och hur ni anpassar er kommunikation utefter de digitala förutsättningarna. Ni blir tryggare inför framförandet, lär er att briljera framför kameran och når ut med ert budskap på ett proffsigt och slagkraftigt sätt!

Hos oss kan ni även boka en erfaren moderator eller konferencier som leder ert arrangemang och era samtal – den perfekta lösningen när ni vill känna er 100% trygga med att ert framförande får just den tonaliteten och stjärnglansen som skapar en wow-känsla hos deltagarna.

Vi skräddarsyr en lösning som passar er organisations önskemål och förutsättningar allra bäst – kontakta oss på info@talkingminds.se så hjälper vi er vidare!

Här kan du se ett urval av våra moderatorer och talartränare.

Dela nyheten