Med endast några få veckor kvar av år 2019 är det hög tid att planera nästkommande års konferenser, medarbetardagar, kick-offer och föreläsningar – och att boka talare till era arrangemang! Att boka talare är ett utmärkt sätt att sätta guldkant på eventet, inspirera och utbilda inom ett specifikt ämne, och skapa ett arbetsklimat som motiverar medarbetarna till nya höjder.

Inför år 2020 delar Talking Minds med sig av sin trendspaning inom föreläsningsvärlden – inspireras av följande teman som kommer vara extra populära när det är dags att boka talare!

  • Hjärnan. Föreläsningar med den mänskliga hjärnan som utgångspunkt har rusat upp i popularitet det senaste året och intresset fortsätter öka! Aldrig har vi varit mer intresserade av hjärnan och hur vi kan påverka den genom t.ex. träning, kost och vilka mönster vi aktivt väljer att tänka i. Psykologi, mental träning och stress är andra vinklar med hjärnan som utgångspunkt. Här kan du läsa mer om några av våra föreläsare med expertis på hjärnan.
  • Hälsa. Fysisk såväl som mental hälsa har aldrig varit trendigare, och allt fler företag inser fördelarna med att prioritera sina anställdas hälsa, så som färre sjukskrivningar, ökad produktivitet och kreativitet, gladare medarbetare och en attraktivare arbetsplats. Läs mer om våra inspiratörer inom hälsa här.
  • Digitalisering har blivit ett allt vanligare begrepp och någonting mer eller mindre varje företag påverkas av i dessa tider av förändring och utveckling. Digitalisering är i grund och botten ett tillstånd av konstant förändring, vilket vi människor ofta har svårt att hantera, framför allt när förändringstakten, konkurrensen och turbulensen bara ökar. Genom att boka talare på tema digitalisering får ni hjälp att bryta ner utvecklingen i mindre och mer hanterbara delar som känns spännande att utforska – ni ser möjligheter istället för svårigheter! Läs mer om våra föreläsare inom digitalisering här!
  • Det framtida ledarskapet. ”Det som inte utvecklas, avvecklas förr eller senare”; i takt med att vår värld utvecklas, digitaliseras och blir allt mer modern behöver även organisationerna och dess ledare utvecklas. Ett modernt ledarskap är en grundpelare för ett framgångsrikt arbete och för att vara en attraktiv arbetsgivare. Här kan ni läsa mer om våra experter inom det framtida ledarskapet
  • Miljö och klimat påverkar oss på alla plan, och är en av våra största och mest aktuella frågor. Vi befinner oss mitt i en klimatförändring som påverkar våra liv, vår hälsa, våra jobb och vårt resande. Genom att boka talare på tema miljö och klimat lär ni er om hur miljömedvetenhet och konkurrenskraft hänger ihop, hur ni skapar en mer klimatsmart arbetsplats och om miljö ur olika perspektiv. Se våra föreläsare inom miljö och klimat här.

Under fliken ”Välj ämnesområde” kan ni se ett större urval av teman, du hittar vår hemsida HÄR. Du kan också alltid prata med våra rådgivare när ni ska boka talare så hjälper vi er att hitta rätt person. Tveka inte att kontakta oss på info@talkingminds.se !

Dela nyheten