När jag hela tiden jagade nya vinster kände jag tomhet och levde i framtiden. Jag var aldrig här och nu. Det var när jag lärde mig att reflektera över det jag var tacksam över som jag blev närvarande” – Aron Anderson

Aron Anderson är äventyraren, föreläsaren och inspiratören som besitter en otrolig förmåga att pressa sig själv i extrema situationer för att på så sätt motivera andra att kämpa för att uppnå sina drömmar. Det som skiljer Aron från de flesta andra äventyrare är att han simmar över hav och bestiger berg trots att han sedan nio års ålder är rullstolsbunden, till följd av cancer i ländryggen.

Några av de makalösa utmaningar Aron genomfört är bland annat att bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat över Ålands hav och skidat 300 km på Antarktis in till Sydpolen – som förste personen i rullstol någonsin.

Utöver sin framgångsrika karriär som äventyrare är Aron Anderson en mycket uppskattad och flitigt bokad föreläsare, som gång på gång inspirerar sin publik till att se möjligheterna – oavsett vilka svårigheter som står i vägen. Aron anlitas ofta av företag och organisationer som vill uppnå sin maximala potential, inse vikten av teamwork, och vilken enorm skillnad den mentala inställningen gör.

Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden” – Aron Anderson

Aron föreläser även om perspektiv – perspektiv att se situationer och händelser från en annan vinkel. Han inspirerar er att hitta perspektiv när allt ser mörkt ut, och att aldrig ge upp hur hårt motvinden än blåser.

Efter att ha lyssnat på en föreläsning med Aron Anderson kan ni räkna med att få med er flera konkreta tips och strategier för hur ni vågar sätta höga mål och uppnå dessa, en stor dos motivation att anta även de mest skrämmande utmaningar, och en oförglömlig stund med många skratt och viktiga insikter.

Här kan ni läsa mer om Aron Anderson.

Kontakta oss på info@talkingminds.se för mer info om hur ni bokar Aron!

Dela nyheten