Att ta del av ett unikt och gripande livsöde kan vara ett otroligt effektivt sätt att väcka eftertanke, skapa inspiration och ”ingenting är omöjligt”-anda. Budskapet blir helt enkelt mer konkret och levande när det kommer från en person som faktiskt upplevt eller tagit sig igenom något svårt, utmanande eller extraordinärt. Därför väljer många företag och organisationer att boka en talare vars livshistoria är intressant och gripande, något som brukar vara mycket populärt och uppskattat bland medarbetarna. Ofta leder det till viktiga diskussioner, reflektioner och stark inspiration och motivation.

Här kan du läsa mer om några av våra föreläsare som delar med sig av sina unika livsöden:

  • Malin Sävstam överlevde tsunamikatastrofen i Thailand 2004, men förlorade man, barn och vänner. Via daglig träning med andning och kropp har hon vunnit tillbaka livet – ett liv hon beskriver som helt och rikt. Ingen lämnas oberörd när Malin berättar sin historia och talar om hur värsta tänkbara tragedi kan vändas till kraft och hopp. Malin instruerar även i yoga och mindfulness.
  • Madeleine Vall Beijner var en av Sveriges och världens allra bästa professionella thaiboxare, vars karriär fick ett abrupt slut genom beskedet om en livshotande hjärnskada. Hur går man vidare när man från en sekund till en annan inte längre får ägna sig åt det som varit hela ens liv i över tio års tid – dessutom i vetskap om att en smäll mot huvudet kan resultera i att hon kanske inte vaknar upp igen? Madeleine valde att vända motgångarna till något positivt, och kan idag titulera sig Hollywood-skådis, föreläsare, författare, träningsinspiratör, livvakt, m.m. Madde talar bl.a. om hur ni tar er igenom krissituationer och skapar det bästa ur det allra värsta.
  • Christina Rickardsson föddes i Brasilien där hon först bodde i en grotta med sin mamma, och senare på gatan där de svalt och utsattes för misshandel. Christina hamande på barnhem och adopterades sedan till Sverige, mot sin mammas vilja. Sverige innebar trygghet, men också en känsla av utanförskap. Idag har hon en framgångsrik entreprenör, författare och föreläsare som berättar om sin historia, om hopp, och att aldrig ge upp. Christinas föreläsning ingiver en stor dos inspiration, tacksamhet och bränsle åt en ännu starkare drivkraft.
  • Aron Anderson är en av landets mest omtyckta äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Efter att som barn drabbats av en elakartad tumör hamnade Aron i rullstol, trots detta utför han idag makalösa äventyr som de flesta med full rörlighet aldrig ens skulle drömma om. Aron inspirerar er att se möjligheterna istället för svårigheterna, maximera er potential och inse vikten av laganda och mental inställning.
  • Björn Natthiko Lindeblad var en ung civilekonom från Handels med en mycket lovande karriär framför sig, när han sadlade om till buddistisk skogsmunk i Thailand. Efter 16 år som munk i både öst och väst återvände han till Sverige och föreläser nu om sin otroliga historia, undervisar i meditation och väcker tankar kring bl.a. etik, livsbeslut, ansvar, livsglädje, stillhetens betydelse, vårt behov av samhörighet och hur vi tar fram det vackraste i oss själva och andra. Björn uppskattas extra mycket för sin närvaro, autenticitet, medkänsla och lugn som smittar av sig på åhörarna.

Här hittar du fler av våra talare som delar med sig av sina livsöden.

Kontakta oss på info@talkingminds.se så hjälper vi dig att hitta rätt talare för just er!

Dela nyheten