Simhopparen Anna Lindberg startade sin karriär som elitidrottare endast 14 år gammal och hann under de kommande 16 åren delta på fem olympiska spel, vinna sex EM-guld, tre Junior-VM-guld, fem 4:e platser på VM samt hela 73 SM-guld.

Detta har medfört stor erfarenhet av både med – och motgångar, vilket Anna haft stor nytta av även utanför idrottsvärlden. Idag driver hon tre olika bolag och är själv aktiv inom näringslivet, och har efter sin karriär som idrottare arbetat med utveckling av individer och grupper inom många olika branscher.

Ett område som Anna Lindberg har stor expertis och erfarenhet inom är Att vara bäst när det gäller som mest – här får ni ta del av hennes tre bästa tips!

Så blir du bäst när det gäller som mest!

  • Skaffa dig en god struktur för att på bästa sätt få med livets alla delar. Genom en god struktur och förmågan att fokusera på rätt saker ökar både effektivitet och prestationsförmåga. Harmoniska individer presterar som bäst!
  • Lär dig att identifiera tillfällen på arbetsplatsen som är viktigare än andra, tillfällen då du ska få ut din fulla potential. Vi kan inte prestera 100 % på toppen av vår förmåga hela tiden. Vi måste istället fokusera extra mycket på de tillfällen då vi ska få ut vår fulla potential, tillfällen då det inte räcker att bara göra saker på rutin.
  • Helheten skapar hållbara individer och prestationer på topp!

Här kan du läsa mer om Anna Lindberg.

Anna Lindberg föreläser bl.a. om hur du blir ditt bästa jag, struktur i arbete och vardag, att uppnå balans i livet, skapa en hållbar arbetsplats där medarbetarna presterar som allra bäst, utveckling för både individer och grupper, och motivation. Kontakta oss på info@talkingminds.se för mer info kring Annas föreläsningar!

Dela nyheten