Vissa tycks lyckas med nästan allt de företar sig, medan andra försöker utan att komma dit de vill. En del vågar aldrig ens försöka. Vad beror detta på? Är det möjligt att gå från att vara för rädd för att ens försöka, till att våga prova, och tillslut till att bli en sådan som lyckas? Och hur går man då tillväga? Boka talare inom målsättning och motivation, och få svaret på dessa frågor!

Att skapa rätt inställning är förstås lättare sagt än gjort, men med hjälp av en föreläsare eller utbildare kan ni få konkreta verktyg och ovärderliga tips som får er att börja röra er i rätt riktning. Det kan handla om allt från att hitta och definiera just era drivkrafter, konkretisera era mål, eller skapa en laganda på arbetsplatsen som höjer motivationen och genomförandekraften.

I många fall är det svårt att påverka vår omvärld och ofta styrs företag och organisationer delvis av yttre faktorer. Då handlar det istället om vad vi faktiskt kan påverka – nämligen vår egen attityd och inställning till det som sker runt omkring oss! Genom att lära oss att fokusera på vad vi kan göra istället för vad vi inte kan göra skapar vi helt nya förutsättningar för framgångsrikt arbete, en välmående arbetsplats och oändliga möjligheter.

Med ökad kunskap om motivation, målfokusering och mental inställning förbättrar vi vår förmåga att hantera svåra utmaningar, omständigheter och förändringar – färdigheter som vi har enormt stor nytta av i arbetslivet såväl som i vår vardag. En bonus är att ni så småningom inte bara når era mål, utan också lär er att njuta av resan på vägen dit.

Talking Minds samarbetar med flera av Sveriges allra främsta talare inom motivation, målsättning och mental inställning – här kan du se ett urval av våra föreläsare!

Kontakta oss på info@talkingminds.se för att boka talare inom målsättning och motivation!

Dela nyheten