Var tänker du tillbringa din sommar? Jag åker alltid till Italien och hyr en liten lägenhet där. Jag får miljöombyte, lugn och stillhet och jag får garanterat sol hela semestern.

Tips på ditt bästa sommarnöje? Åh. Det beror ju på var man är i livet, om man har barn och sånt. Mitt eget bästa sommarnöje är en springrunda vid havet, nygjord rabarberpaj med vaniljsås intill en syren, att sitta längst fram på en Vaxholmsbåt en tidig morgon, fiska krabbor på västkusten, läsa bok i en hängmatta eller dricka ett glas vin med min syster på hennes brygga.
Om du fick välja en person att ha en grillkväll med, vem skulle det vara och varför?
Percy Barnevik. Jag skulle vilja höra hans berättelser, hur han började, vad som drev honom, vilka äventyr och vilka samtal han har haft genom livet och så skulle vi prata om hur vi kan göra världen lite bättre.

  • Fem snabba:
  • Strut eller bägare? Strut
  • Hav eller Sjö? HAV
  • Blåbär eller Hallon? Hallon
  • Tidning eller Bok? Båda!
  • Sola eller Bada? Båda!

Ditt roligaste sommarminne? Så många roliga minnen! Men det som dyker upp är när mina döttrar var runt 5-7 år och vi var på Öland och letade upp en jättefin badplats. När vi fikar ballerinakex och dricker saft upptäcker vi att vi fått sällskap av 15 kossor. Vi satt tydligen i en kohage.

Dela nyheten