Var tänker du tillbringa din sommar?

På en skuggig filt i gräset med min 8 månaders son och sambo! Det är iallafall det jag skulle vilja göra, men egentligen ska jag flytta i sommar. Så det blir jag, son och sambo ihop med flyttkartongerna i juli. I övrigt blir det även en tur till släkt och vänner på västkusten och förhoppningsvis en sväng till min pappa i Italien.

Tips på ditt bästa sommarnöje?

Åh finns många sommarfavoriter! Dricka aperolspritz på uteservering och äta chips, köra acroyoga i Tantolunden, bada och torka på en klippa i solen, äta melon och dricka iskaffe, promenera sent på kvällen med en vän… Att få tiden att gå långsamt och nästan känna sig uttråkad, det är lyxigt.

Om du fick välja en person att ha en grillkväll med, vem skulle det vara och varför?

Jag tycker den amerikanske presidentkandidaten Pete Buttigieg verkar sympatisk och spännande.

Ditt roligaste sommarminne?

Två år sedan när jag och min sambo, då utan barn, var på ön Obonjan i Kroatien ihop med 250 andra entreprenörer från hela världen och ledde samt gick på workshops, dansade till gryningen och konverserade med politiker, konstnärer, företagsledare och innovatörer om livet och framtiden. Eller när jag gick min utbildning till att bli acroyoga-lärare i Barcelona – jag lärde mig så mycket om mod, kontakt och samarbete.

 

Fem snabba:

Glass i strut eller bägare? Bägare!

Hav eller sjö? Sjö! Älskar det svarta sammetslena vattnet.

Hallon eller jordgubbar? Hallon! Syrligt och gott.

Tidning eller bok? Tidning.

Sola eller bada? Bada alla gånger.

Här kan du läsa mer om Katarina Blom

Dela nyheten