Var tänker du tillbringa din sommar?

Till stora delar kommer jag att tillbringa sommaren i Monaco och repetera för min nya show med Cirque du Soleil som kommer att ha premiär i Augusti 2018 i Monte Carlo. Det känns oerhört spännande och det kommer bli en maxad show med mycket visuell humor, magi, specialeffekter, akrobatik, specialskriven musik och specialdesignad kostym. Klart det känns lite nervöst, men jag vet ju att det brukar bli bra när allt väl är på plats. Jag har ju gjort den här resan en gång tidigare, år 2006, då jag för första gången fick en av huvudrollerna i Cirque du Soleil’s show Kooza. Showen gick sen gick på turné och spelades på scener runt om i världen under många år bl.a. på Royal Albert Hall i London under en längre period.

Jag kommer även försöka hinna med lite avkoppling såklart . Då kommer jag att segla med min familj så mycket som möjligt i Stockholms Skärgård och om möjligt även ta en tur över till Åland som har har en härlig skärgård att segla i.

Lite tid blir det även att tillbringa i hängmattan med laptopen och skriva med, eftersom jag jobbar med att vidareutveckla min föreläsning ”Fokus – konsten att hålla koncentrationen” med nya nummer och innehåll för att kännas extra spännande och aktuell inför hösten.

Tips på ditt bästa sommarnöje?

Jag brukar försöka hinna med att uppleva mycket av det fantastiska kulturutbud som finns. En pärla tycker jag är ”Stockholm Street Festival” som brukar hållas i Kungsträdgården i Stockholm varje år. Dit kommer varje år några av världens främsta gatu- och perfomanceartister och framför spektakulära nummer som man ofta inte får se i Sverige annars. Det ger alltid extra inspiration.

Om du fick välja en person att ha en grillkväll med, vem skulle det vara och varför?

Kanske Charlie Chaplin, om han fortfarande hade levt, hade varit kul att grilla med? Jag har alltid beundrat hans humor och geniala idéer.

Ditt roligaste sommarminne?

När jag och min familj semestrade i Paris.

Fem snabba!

Strut eller bägare? Strut
Hav eller Sjö? Hav
Blåbär eller Hallon? Hallon
Tidning eller Bok? Bok
Sola eller Bada? Bada

Dela nyheten