Var tänker du tillbringa din sommar?
Jag tänker ha så mycket tid som möjligt i Sverige , men har även bokat in resa till Tel aviv, Berlin och Ibiza.. (för solgarantins skull)

Tips på ditt bästa sommarnöje?
Varför inte dra ihop ett glatt gäng för lite gammal hederlig brännboll i en park?

Om du fick välja en person att ha en grillkväll med, vem skulle det vara och varför?
Det var extremt längesedan jag fick lite egentid med Underbara Mia Törnblom. Så varför inte hon?

Ditt roligaste sommarminne?
Förra året fyllde jag 40 år och hade stort baluns med musikal tema på taxinge slott. jag hade bjudit in alla som en karaktär från en musikal tex . agneta sjödin var inbjuden som Fantine i ”Les miserabels” och Sissela kyle som Maria från ”sound of music” Själv var jag kapten von trapp. detta var nog den bästa dagen i mitt liv då jag ALDRIG skrattar eller upplevt så mycket kärlek som då. Rekommenderas ! Bara att se de tio personer som bjudits in som katter från ”cats” sitta och äta sin tilldelade kattmat var värt hela besväret 😉

Fem snabba:
Strut eller bägare? Strut
Hav eller Sjö? Hav
Blåbär eller Hallon? Blåbär
Tidning eller Bok? Bok
Sola eller Bada? Sola

Dela nyheten