Angela Ahola

Angela Ahola är doktor i psykologi och specialist inom socialpsykologi.

Vad är det som avgör om de kommer att gilla dig, lita på dig eller köpa av dig? Hur kommer det sig att vi fattar beslut som verkar sakna logik och känner frustration utan någon direkt anledning? Vad är det verkligen som gör skillnad i dina relationer – hemma som på jobbet? Möt Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning som kommer att ge svaren på vad det är som styr våra beslut och förutsättningar att påverka andra.

Mycket humor och allvar blandas med fascinerade vetenskapliga fakta om ditt och dina kollegors beteende. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa. Angela kommer prata om hur vi själva skapar rätt förutsättningar för en god relation. Detta är den perfekta föreläsningen för alla som arbetar med personligt bemötande eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen.

Angela har förmågan att förklara komplexa psykologiska teman med humor, inspiration och tydliga exempel. Hon är författare till böckerna Konsten att göra intryck (2016), Dina dolda drivkrafter – Hur tre psykologiska behov styr ditt liv (2020) och 100 dejter (2021). Angelas böcker har publicerats i bl.a. Ryssland, Kina, Finland, Korea, Taiwan och Ukraina.

Du ska anlita Angela Ahola när du/din verksamhet vill:

 • Öka din förståelse för dig själv, dina kollegor samt dina kunder.
 • Få inspiration om bemötande, förtroende och första intrycket.
 • Skapa bättre relationer bland medarbetare och kunder

Angela Ahola har gästat TV-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Efter Nio i YLE, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, Breaking News med Filip och Fredrik och Aftonbladet Morgon i TV3. Hon har även blivit intervjuad i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.

Angela Ahola kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du några exempel på hennes föreläsningar:

 • Det är inte ditt fel – du är bara människa
 • Jag ska bara…
 • 4 fantastiska kollegor
 • Så blir du den bästa versionen av dig själv

Missa inte Angelas nya succéföreläsning ”Gör drivkrafterna till dina superkrafter”:

Varför gör vi egentligen som vi gör? Vad styr ditt och andras beteende? Svaret är tre drivkrafter. Du får en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att kunna navigera mer rätt i din vardag.

Tre psykologiska behov styr oss alla. Lär dig förstå hur – för mer framgång i din karriär, härligare relationer och ett roligare liv. Många skratt, aha-upplevelser och konkreta verktyg. För alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen, är det här den perfekta föreläsningen.

Ur innehållet i ”Gör drivkrafterna till dina superkrafter”:

 • Att förstå dig själv, dina kunder och medarbetare på ett nytt sätt – vad är det vi alla söker? Vad drivs vi av?
 • En ny strategi för att nå dina mål
 • Att på ett snyggt sätt få igenom dina förslag i möten
 • Konkurrens och jämförelser sker per automatik – hur kan du vända detta till något som hjälper dig?
 • Så upptäcker du om en relation är destuktiv
 • Bästa sättet att vända knepiga relationer till positiva
 • Nå fram och connecta med andra på en ny nivå

 

Sagt om Angela Ahola
”Den här föreläsningen borde alla lyssna på!
Jag trodde aldrig att en psykolog kunde vara så här rolig.
Bland det bästa jag någonsin hört!”

Alternativa föreläsare

Eric Thyrell Mattias Lundberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116
Angela har varit och föreläst för oss, 70 chefer inom Polismyndigheten. I min vardag, fylld av möten, har jag haft stor nytta av Angelas kunskap. Detta är ett effektivt sätt att spara på både resurser och tid inom både myndigheter och företag.
Fredrik Wallen, Polismyndigheten

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.