Daniel Paris

Daniel Paris är socionom i botten, men har börjat bli alltmer känd för svenska folket som uppskattad bloggare och TV-personlighet. Han har bl.a. varit med i produktioner som ”Fångarna på fortet” och ”Hela Sverige bakar”, vilket snabbt gjort honom till en omtyckt profil bland både den yngre och äldre publiken. Daniel har dessutom gett ut en egen kokbok och varit återkommande radiopratare för både The Voice, NRJ och P3.

Daniel är expert på att få människor att känna sig trygga och avslappnade på scen och bjuder gärna generöst på sig själv. Han är van vid många olika typer av människor och är en väldigt empatisk och inkännande person, samtidigt som hans komiska ådra ofta gör sig påmind.

Ytterligare styrkor hos Daniel Paris är hans kvicktänkthet och trygghet, vilket gör att han med lugn och lätthet tacklar alla möjliga och omöjliga situationer som kan tänkas uppstå på en scen. Han sätter alltid sin egen prägel på saker och ting, vilket blivit lite av hans signum. Daniel har en medryckande energi och ett unikt sätt att vara, vilket gör honom särskilt duktig på att engagera sin publik och se till att alla har det trevligt och känner sig inbjudna att delta.

Bland Daniels erfarenheter som konferencier finns stora galor som Rockbjörnen, Veckorevyn Blog Awards och Finest Awards, vilka han lett med bravur. Han har också gjort många mindre konferencierjobb på skolor och för företag. Daniel är ofta rapp och rolig men kan även vara seriös när tillfället kräver det. Han tar sig an alla sina uppdrag med en stor dos energi och ”pepp” och ger alltid sitt ALLT!

Du ska anlita Daniel Paris när du/din verksamhet vill:

  • Ha en unik och aktuell konferencier.
  • Få en varm och inbjudande inramning, där alla känner sig välkomna.
  • Skapa trygghet och glädje på scenen.

Alternativa föreläsare

Clara Henry | Nassim Al Fakir


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.