David Hellenius

En mer folkkär person än David Hellenius får man leta efter, varför en närmare presentation är på gränsen till överflödig. Nog vet du redan att David är en enormt uppskattad programledare och TV-personlighet, med framgångar som Idol, Let’s Dance och Hellenius Hörna som några exempel bland många. Han har sommarpratat, medverkat i flera filmer och vunnit TV-priset Kristallen för ”Årets manliga programledare” både 2010, 2013, 2014 och 2015. Just nu är David aktuell med sin humorserie Finaste Familjen, som driver med sociala medier-hetsen och jakten på att vara perfekt.

Han fick sitt genombrott i kultförklarade humorprogrammet Pyjamas på Z-TV tillsammans med Peter Magnusson. David hade efter det en enorm framgång under flera år med det populära humorprogrammet Hey Baberiba tillsammans med just Peter Magnusson och Christine Meltzer.

David har även gjort succé med filmer som Micke & Veronica, Monica Z, Sommaren med Göran, En gång i Phuket, m.fl.

Utöver sin film- och TV-karriär är David Hellenius en otroligt uppskattad moderator och konferencier, som alltid tar sig an sitt uppdrag med största engagemang. Tack vare sin stora erfarenhet och vana som programledare är han extremt proffsig och duktig på att lyfta fram den röda tråden, se till så att tidsschemat hålls och allting klaffar, samt på ett avslappnat, underhållande och energifyllt sätt hålla ihop helheten.

David Hellenius startar, leder och tar ert arrangemang till oanade höjder!

Alternativa föreläsare
Kristian Luuk  |  Pär Lernström |  Henrik Schyffert


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.