Ellinor Persson

Ellinor Persson är supermoderatorn du inte vill missa! Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna ”På spåret” inte mindre än två gånger (2004 & 2013).

Ellinor har över tusen direktsändningar i radio och TV bakom sig. Hon började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som ”Vi i femman”, ”Sommarlov”, ”Kosmopol” och ”Zapp”. Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

Ellinor Persson är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Oavsett sammanhang, ämne på debatten eller vilket ”topic” ett seminarium eller ett runda-bord-samtal än har, så lotsar Ellinor med säker hand.

Ellinor är skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Hon hittar gärna udda ingångar på intervjuer och har en enorm förmåga att få människor att slappna av och öppna upp sig.

Ellinor Persson kan bokas som:

  • Moderator
  • Konferencier
  • Debattledare

Sagt om Ellinor:

”Jag har haft förmånen att samarbeta med Ellinor vid ett flertal tillfällen där hon varit moderator vid olika seminarier under Almedalsveckan. Seminarierna har varit inom hälso- och sjukvårdssektorn och det har inte varit helt enkla ämnen som debatterats. Men Ellinor har gjort detta med bravur! Hon har varit ordentligt påläst och vågat ställa de där obekväma frågorna som man ibland måste ställa. Förutom ett genuint engagemang har också Ellinor ett stort hjärta. Hon får med sig paneldeltagarna och publiken tack vare sitt generösa sätt. Dessutom bjuder hon på sig själv. Jag längtar till nästa gång vi ska jobba tillsammans!”
– Rita Nimborn, Seniorkonsult Springtime

Alternativa föreläsare

Jenny StrömstedtRenée Nyberg

Foto: Kitty Lingmerth


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.