Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer –  Jesper är en riktig info-tainer!

Jesper Rönndahl känner ni igen från program som Institutet i P3, TV3′s Extra Extra och På Spåret i SVT, vilket han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016.

2015 såg ni honom i sin slutsålda komiska föreställning ”Bildbevis” och under 2017 hade han premiär för sin nya föreställning vid namn ”Senaste nytt”.

Under 2018 och 2019 kunde ni se Jesper på SVT där han ledde satirprogrammet ”Svenska nyheter” som ska förklara varför saker är som de är och hur de borde vara, och där de skämtar om politik och även sådant man inte visste var politik.

Hösten 2021 och våren 2022 turnerar Jesper Sverige runt med sin helt nya föreställning ”Jesper Rönndahl Live!”.

Exempel på föreläsningar med Jesper Rönndahl:

Klimatlära 2.0
Är du nervös för att all is kommer att smälta, och att din källare ska fyllas med vatten? Eller är du nervös för att din trädgård skall förvandlas till en öken? Vet du inte hur du ska förbereda dig för alla de där stormarna? Och hur det ska gå för Danmark? Men framförallt; går det att göra något för att undvika alltihop? Vetenskapskomikern Jesper Rönndahl tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med sin egen unika blandning av humor, allvar och sina egna kreativa uppfinningar.

Problemlösning – the science way
Ifall du stöter på ett problem, vänd dig till det som inte gör något annat än löser problem: vetenskapen. Jesper Rönndahl har sedan barnsben intresserat sig för all möjlig vetenskap och är full av historier om hur vetenskapsmän och -kvinnor löst problem på de mest vitt skilda sätt. Med underhållande och handfasta exempel från nu och då inspireras publiken att klura ut lösningar på sina egna bryderier. Den flerfaldigt prisbelönte vetenskapskomikern Jesper Rönndahl vet utifrån ett decennium på Sveriges Radio hur man förklarar vetenskapens innersta mysterier så att alla hänger med – och skrattar på vägen.

Jesper kan bokas som:

  • Standupkomiker
  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare

Alternativa föreläsare

David Sundin | Måns Möller

Foto: Paul Lindqvist


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.