Pekka Heino

Journalisten och programledaren Pekka Heino är efter mer än 30 år i rutan en av våra mest folkkära och uppskattade Tv-personligheter. Han började sin karriär som programpresentatör på SVT i mitten av 80-talet och sedan dess har vi sett honom som programledare för bland annat Röda tråden, Vi i femman, Gomorron Sverige, Go’kväll samt som kommentator för Eurovision Song Contest i många år.

Pekka Heino är en otroligt uppskattad, påläst och rutinerad konferencier och moderator som alltid tar sig an ett uppdrag med största engagemang. Han har varit konferencier för evenemang och konserter på bl.a. Ericsson Globe, Stockholms stadshus, Kungliga slottet, Vasamuseet, Grand Hôtel, Berwaldhallen och Confidencen.

Få har lika stor vana av att möta människor och få alla att känna sig trygga och bekväma. Pekka har stor erfarenhet av att leda evenemang på både svenska och engelska och gör research och skriver sina manus själv. Med sin journalistiska bakgrund och goda allmänbildning passar han perfekt som moderator och är en samtalsledare som ställer de rätta följdfrågorna och får till en bra debatt.

Pekka är engagerad, påläst, proffsig och ger ditt evenemang det lilla extra som gör den stora skillnaden!

Konferencier & Moderator (i urval) :
Finland 100 ÅR – Galakonsert på Berwaldhallen. Konferencier, 2017.
Stockholm Water Prize. Engelskspråkig konferencier, 1997-2006, 2010-2017.
Stockholms konserthus. Programvärd för fyra julkonserter, 2016.
Stockholms kulturfestival. Konferencier.
Svenska filminstitutet 40 ÅR. Konferencier, 2003.
Stockholm 750 ÅR. Konferencier, 2002.

Du skall anlita Pekka Heino när du/din verksamhet vill:

  • Få stjärnglans och proffsighet till ert arrangemang.
  • Ha en engagerad, påläst och proffsig konferencier som och ger ditt evenemang det lilla extra som gör den stora skillnaden.

Alternativa föreläsare
David Hellenius |  Jenny Strömstedt 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.