Renée Nyberg

Renée Nyberg är programledare, journalist och en av Sveriges mest folkkära TV-personligheter. Med sin varma och härliga personlighet har hon underhållit oss hemma i TV-sofforna ända sedan ”Tur i kärlek” på 90-talets början till uppskattade ”Renées brygga” idag, och allt däremellan. Renée har vunnit det ärofyllda TV-priset Kristallen för Årets bästa kvinnliga programledare.

Tack vare sin stora erfarenhet och sin trygghet i rollen som programledare är Renée en utmärkt konferencier och moderator. Med sin journalistiska bakgrund är hon helt rätt person om man vill ha en dynamisk debatt med intressanta följdfrågor och ett bra samtalsklimat där alla känner sig bekväma och lyfts fram lika mycket.

Renée Nyberg är rapp och rolig och finner sig snabbt i situationen. Att ha henne som konferencier på sitt arrangemang ger en stor trygghet och man kan vara stolt över vad som levereras. Med Renée vid rodret kan man lugnt veta att allt kommer lösa sig, det kommer bli en underbar stämning, helheten kommer på ett proffsigt och snyggt sätt hållas ihop, och såväl publik som medverkande kommer stortrivas!

Utöver ovan nämnda är Renée även en mycket uppskattad föreläsare på temat kommunikation, något som hon fått vända och vrida på och lära sig mycket om under alla sina år som journalist och programledare. Renée föreläser bland annat om konsten att tala och har en mängd goda tips och råd till den som ska framföra något för såväl en liten som stor publik.

Du ska anlita Renée Nyberg när du/din verksamhet vill:

  • Få stjärnglans och proffsighet till ert arrangemang.
  • Öka era kunskaper om kommunikation och konsten att tala.
  • Ha en konferencier eller moderator på högsta nivå.

Alternativa föreläsare
Jenny Strömstedt  | Tilde de Paula Eby  |  Kristin Kaspersen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.