Robin Paulsson

Robin Paulsson är en av Sveriges absolut bästa programledare. Denna charmiga skåning är älskad av publiken både som sig själv och som den exceptionella Zlatanimitatör han är.

Robin debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT samt medverkat i TV4:s Parlamentet. Förutom att han dessutom ligger bakom manuset till Time Out har han själv även medverkat i programmet. Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.

2003 fick han utmärkelsen ”Roligast i Skåne” på P3:s humorfestival och 2004 valdes han till årets nykomling på Svenska Stand-Up-galan.

Mellan 2006 och 2020 ledde Robin Paulsson den egna talkshowen Robins på SVT, med massor av spännande och roliga gäster. I en webb-omröstning i mitten av mars 2008, efter det årets svenska upplaga av Melodifestivalen, ville läsarna helst se Robin Paulsson som programledare och efterträdare till Kristian Luuk i musiktävlingen. 2015 programledde Robin Melodifestivalen med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!

2019 blev Robin ny programledare för Fråga Lund på SVT.

Robin Paulsson kan bokas som:

  • Standupkomiker
  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare

Sagt om Robin:

”Vill på mina kollegors vägnar, Christian VD samt mig själv tacka för ett riktigt roligt och bra framträdande av Robin. Jag skrattade i vanlig ordning så att jag fick ont i magen och jag lovar jag var inte ensam. En stor eloge till Robin :)”
– Jessika Brändefors, Fitness24Seven

”Robin Paulsson är roligare för varje gång man ser honom. Just nu verkar han vara i toppform!”
– Rune Häger, Malmömagasinet

Alternativa föreläsare

David HelleniusJenny Strömstedt

Foto: Robert Eldrim


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.