Skapa succé på julfesten genom att boka talare – missa inte årets julpaket ”Ribbing & Tillenius”!

December och julen närmar sig med stormsteg, och det är inte många veckor kvar innan det vankas julfester och glöggmingel för fullt.

Att anordna en jultillställning för företaget, organisationen eller föreningen är ett ypperligt tillfälle att knyta ihop säcken för detta år, och ett mycket uppskattat sätt att umgås och stärka teamkänslan bland medarbetarna. En stark teamkänsla är inte bara en viktig förutsättning för ett gott arbetsklimat, utan också avgörande för framgångsrika resultat på arbetsplatsen.

För att optimera chanserna till att ert event blir en succé som medarbetarna sent kommer glömma är det en god idé att boka talare som bidrar med det där lilla extra som sätter guldkant på arrangemanget.

Talking Minds har många olika talare som passar till olika typer av arrangemang: allt från inspirerande föreläsare som lyfter motivationen hos kollegorna till nya nivåer, till energispridande konferencierer som proffsigt modererar på kick-offen och komiker vars underhållning får er att vika er av skratt.

Genom att tala med våra rådgivare får du hjälp att hitta rätt och boka talare för just ert arrangemang, och som garanterat gör julfirandet till det bästa hittills!

Under vintern 2019 kan vi med stor glädje erbjuda vårt fantastiska julpaket: Ribbing & Tillenius!

Med duon Mattias Ribbing och Carl Tillenius får ni smarta och tänkvärda tips såväl som underhållande komik och förunderlig magi.

Mattias Ribbing är minnesmästaren med ett flertal SM-guld i minne, och som förändrat hela Sveriges syn på lärande och mental prestation. Via hans föreläsningar lär ni er att utnyttja maximalt av hjärnans kapacitet, öka er kreativitet, minska stressen och förbättra prestationerna – på arbetet såväl som i vardagen. Mattias är en mycket populär och flitigt anlitad talare i Sverige såväl som utomlands. På scenen har han gjort sig känd för att bjuda på det lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik och en lättsamt underhållande stil.

Carl Tillenius har sedan 2004 åkt land och rike runt som en av få professionella trollkarlar i Sverige. Under åren har han hittat sin unika stil som blandar stand up comedy och trolleri. Med sin fingerfärdiga magi och finurliga stand up har han bland annat blivit Svensk Mästare i kortmagi och är återkommande komiker på Norra Brunn i Stockholm. Han bokas flitigt på såväl galor och större middagar som till konferenciers – och moderatorsuppdrag på mindre tillställningar. 2019 har han varit aktuell med sin soloshow LURAD som har spelats för fulla hus (i skrivande stund 17 tillfällen) på Biografbaren i hans hemstad Eskilstuna. Showen är en humorshow som handlar om hur lätt och faktiskt härligt det är bli lurad både visuellt och verbalt. Eskilstuna Kuriren skrev bland annat: ”Publiken älskar att bli lurad av Carl”.

 Tillsammans bjuder Ribbing & Tillenius på en kväll fullspäckad av intressant och tankeväckande fakta, konkreta tips för att optimera hjärnans kapacitet, skrattsalvor och häpnadsväckande magi.

Testa ett upplägg med Mattias och hans föreläsning innan middagen för att avsluta med Carls underhållande magi till efterrätten. Mattias och Carl är också varandras ”konferencierer” under kvällen.

Få garanterad stjärnglans över er julfest – boka denna fantastiska duo redan idag!

Kontakta oss på info@talkingminds.se så hjälper vi dig att boka talare.

Läs mer om våra olika talare här!

Dela nyheten