Nu längtar vi mer än någonsin efter ny inspiration, energi och kunskap. Att boka en talare är ett effektivt sätt att motivera och utbilda medarbetarna. Bokar ni rätt talare blir det en investering med gynnsam avkastning i form av gladare anställda, bättre prestationer och ökad kompetens.

Fördelar med att boka en talare:

  • Medarbetarna och organisationen får ny energi, inspiration och motivation vilket bidrar till en mer välmående arbetsplats såväl som förbättrade resultat.
  • Föreläsaren delar med sig av nya tankar och ny kunskap samt konkreta och användbara metoder som ni har nytta av i er utveckling och ert arbete.
  • Genom en gemensam föreläsning eller utbildning får medarbetarna ta del av samma kunskap och metoder, vilket leder till bättre samarbete och att ni gemensamt går åt samma riktning.
  • En duktig föreläsare väcker eftertanke hos deltagarna och skapar diskussioner, som i sin tur främjar en utvecklande, problemlösande och nytänkande organisation.
  • När ni anlitar en expert inom ett specifikt område skapar ni verkligen optimala förutsättningar för kompetensutveckling och en stimulerande arbetsplats.
  • En extern talare kan ofta hjälpa till att förmedla och förstärka budskapet ni vill implementera hos medarbetarna.

Talking Minds arbetar med föreläsare inom alla möjliga teman. Vi vet vilka talare som passar till vilka sammanhang.

Kontakta våra rådgivare på info@talkingminds.se så hjälper vi er att hitta rätt matchning för just ert event!

Mer inspiration:

Boka underhållning med Tobias Persson

Möt våren med ny energi – boka en glädjefylld och inspirerande föreläsning!

Dela nyheten