Ekonomi är ett ständigt aktuellt ämne och något som påverkar oss alla – som privatpersoner såväl som inom bolag och organisationer. Hur den ekonomiska situationen ser ut både nationellt och globalt har givetvis betydande inverkan på vår egen ekonomi.

Genom att öka kunskapen och förståelsen för detta ämne förbättrar vi även möjligheten att påverka vår egen ekonomiska situation. Det kan exempelvis handla om att förbättra sin privatekonomi genom nya lärdomar om aktier, fonder och sparande, att bli mer kostnadseffektiv och på så sätt öka företagets lönsamhet, eller lära sig mer om den ekonomiska historien och hur detta påverkat vår samtid.

När ni bokar en föreläsare inom ekonomi får ni kunskap och verktyg att använda er av för att förbättra er ekonomiska situation. Ni får även den ovärderliga dos inspiration och motivation som skapar betydligt bättre förutsättningar för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Dessutom kan ni få ta del av intressanta tillbakablickar i den forna ekonomin, och spännande spaningar inför framtiden.

Alla våra talare finns även tillgängliga digitalt i form av bl.a. livestreamade föreläsningar, workshops och Q/A’s. Kontakta oss för mer info om våra digitala lösningar!

En av våra inspirerande och kunniga föreläsare inom ekonomi är Shoka Åhrman!

Shoka Åhrman är utbildad nationalekonom vid Handelshögskolan och har tidigare arbetat som privatekonom på bank i 15 år. Numera föreläser, utbildar och skriver hon om ekonomi med syfte att hjälpa fler människor till ökad medvetenhet om sina ekonomiska beslut. I sina föreläsningar talar Shoka om beteendeekonomi, nunging, psykonomi, och om hur digitaliseringen påverkar vår ekonomi.

Läs mer om Shoka Åhrman här!

Kontakta oss på info@talkingminds.se så hjälper vi er att hitta rätt föreläsare för ert sammanhang!

 

Dela nyheten