• Ditt bästa tips på hur man kan hantera sin oro i dessa corona-tider?

Jag tror på att med penna och papper göra scenarios och fundera på (bortsett från att jag blir dödligt sjuk) vad är det värsta som kan hända och fundera på vad gör jag då. För de flesta av oss, med våra skyddsnät, så är inte det värsta rimligt realistiska så farligt om vi lätt låter fantasin få oss att tro. 

Jag begränsar dessutom nyhetskonsumtion till morgonen, då har jag hela dagen framför mig att hantera och förhålla mig till nyheter, själv mår jag inte bra av negativa saker jag inte kan påverka på kvällarna. 

  • På vilket sätt håller du kontakten med nära och kära trots social distansering?

Telefon faktiskt! Ibland video men telefonen varje dag, men det gör jag alltid så det är inget nytt.

  • Vilka lärdomar tror du att vi kan ta med oss efter att ha genomgått en sådan här kris?

Att livet är ett tillsammansprojekt och att vi människor är genetiskt skapade till att hjälpa varandra, många som har fått känna givandets unika glädje och meningsfullhet kommer att vilja fortsätta med det.

Samt att vi äntligen digitaliseras och använder de fantastiska möjligheter till utveckling av människor och organisationer detta medger.

Här kan du läsa mer om Christer Olsson

Dela nyheten