Christer Olsson

Vart är du på väg och vill du dit?

Christer Olsson har under många år varit en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Christer är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratörer. Han har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Dessutom är han coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Hans framgång ligger i att han talar på ett enkelt sätt, för att du sedan ska kunna gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation. Christers ambition är att så tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande levande lärande människa. Han står fast för att allt som inte är under utveckling är under avveckling, behålla ären farlig strategi.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare utav rang. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson. Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

Christer är författare till succéböckerna Vart är du på väg – Och vill du dit? och Du läcker vad du tänker, för att nämna några. Han är dessutom ambassadör för Star for Life.

Exempel på föreläsningar med Christer Olsson:

  • Våga veckla ut dig – frigör din omedvetna potential
  • Du lever så länge du lär – Från Veta till Göra
  • Tillsammansprojektet – nyttan att vara omgiven av olikheter
  • Att få alla att gå från att vara medarbetare till medansvariga
  • Vi har aldrig haft det så bra och mått så dåligt. Hur kan vi hitta tillbaka till urkraften som tog oss hit?
  • Värdebaserat Affärsmannaskap – Om konsten räkna på och få betalt för metavärden
  • Kulturella och strukturella utmaningar i en allt mer digitaliserad värld – vad innebär det för ledarskapet?
Alternativa föreläsare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.