Christer Olsson

Vart är du på väg och vill du dit?

Christer Olsson har under många år varit en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratör och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du kan förstår och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation. Hans ambition är att så tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande levande lärande människa.Han står fast för att allt som inte är under utveckling är under avveckling, behålla ären farlig strategi.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare utav rang. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson. Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

Christer är författare till succéböckerna Vart är du på väg – Och vill du dit? samt Du läcker vad du tänker. Han är dessutom ambassadör för Star for Life.

Exempel på föreläsningar med Christer Olsson:

  • Du lever så länge du lär
  • Hur leda och konkurrera i en miljö där alla kan samma saker och är lika duktiga
  • Att få alla att gå från att vara medarbetare till medansvariga 
  • Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet
  • Den som vill mest vinner!
  • Vart är du på väg – Och vill du dit?
  • Det digitala ledarskapet
  • Dags att ta tillbaka det som tagit oss hit! – Vår unika förmåga att samverka

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.