Elaine Eksvärd är en av landets allra mest efterfrågade retoriker och föreläsare, och har belönats med den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets kvinnliga talare”.

Med expertis inom retorik och samtalsteknik hjälper hon er att förbättra ert kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordval, och på så sätt skapa en stark och hållbar kommunikation.

Elaine uppmärksammas ofta för sitt fokus på modern retorik och sin förmåga att göra den anrika konsten mer lättillgänglig!

I höst är Elaine aktuell med sin helt nya föreläsning inriktad på digital kommunikation! 

Digitala möten och slagkraftig kommunikation!

Att få folk att vilja lyssna är en utmaning som i dagens samhälle kräver både sin retorik och sin teknik. I denna nya föreläsning ger Elaine Eksvärd er ett ”survival kit” att ha när man ska kommunicera digitalt. Fem enkla regler för att få folk att vilja lyssna på dig via skärmen. Utöver det ger hon dig slagkraftiga knep för att innehållsmässigt få folks öron att exandera så att ditt budskap inte bara når ut, det går in också. En härlig kompott av tekniktänk, kroppsspråk, budskap, tilltal framfört av Sveriges främsta retoriker som alltid kombinerar kunskap och allvar med en stor dos av humor och inspiration! Denna föreläsning vill ni inte missa!

Föreläsningen finns självklart tillgänglig både via livestream samt IRL för mindre grupper/slutna sällskap.

Kontakta oss på info@talkingminds.se för mer info om hur du bokar Elaine Eksvärd!

Dela nyheten