Efter en härlig sommar kan det behövas en nystart som kickar igång arbetet inför hösten, framför allt då motivationen lätt sjunker i takt med temperaturen – och vi nu dessutom har ett minst sagt speciellt år i bagaget. Att boka en föreläsare kan vara det perfekta sättet att öka inspirationen hos medarbetarna, utbilda er inom ett specifikt ämne eller kanske utveckla ert ledarskap, välmående på arbetsplatsen eller förmåga att prestera under påfrestande situationer.

Att boka en föreläsare kan vara något av en djungel, och ibland är det svårt att veta vilket tema på föreläsningen som kan göra störst nytta i just er organisation. Då kan det vara till stor hjälp att rådfråga en talarförmedling – vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer från idé till färdigt koncept.

Genom att utgå från de behov ni har föreslår vi olika teman som möter era önskemål och kan leda till bästa effekt hos just er, därefter presenterar vi de mest lämpliga föreläsarna, talare eller utbildare för er och hjälper er med hela processen i allt från val av talare och planering till det praktiska som eventuella resor, digitala upplägg och logistik.

Genom att anlita en talarförmedling slipper ni formulera finstilta detaljer och kan istället lägga er tid där den behövs, samtidigt som ni kan lita på att vi gör det vi kan allra bäst – att leverera den perfekta föreläsningen eller utbildningen som ni sent kommer glömma!

Vill ni ha inspiration till teman på höstens föreläsning, workshop eller utbildning? Följande är några av våra mest efterfrågade ämnen inför just hösten!

  • Arbetsglädje. Att känna glädje för arbetet är en viktig förutsättning för resultat och förmåga att prestera, såväl som långsiktig hälsa, trivsel och god stämning bland medarbetarna. Här kan ni läsa mer om några av våra talare på tema arbetsglädje.
  • Förändringsarbete. Många organisationer står inför eller har genomgått förändringar och omorganisationer, samtidigt som vi dessutom lever i en värld under ständig förändring och utveckling. Genom en föreläsning om förändring lär ni er hantera och till och med ha nytta av förändringarna på bästa sätt. Här hittar ni några av våra talare inom förändringsarbete.
  • Det framtida ledarskapet. ”Det som inte utvecklas, avvecklas förr eller senare”; i takt med att vår värld utvecklas, digitaliseras och blir allt mer modern behöver även organisationerna och dess ledare utvecklas. Ett modernt ledarskap är en grundpelare för ett framgångsrikt arbete och för att vara en attraktiv arbetsgivare. Här kan ni läsa mer om våra experter inom det framtida ledarskapet.
  • Hälsa. Fysisk såväl som mental hälsa har aldrig varit trendigare, och allt fler företag inser fördelarna med att prioritera sina anställdas hälsa, så som färre sjukskrivningar, ökad produktivitet och kreativitet, gladare medarbetare och en attraktivare arbetsplats. Läs mer om våra inspiratörer inom hälsa här.
  • Målsättning. För många organisationer innebär hösten en nystart efter sommaren, med nya målsättningar och visioner. Via en föreläsning om målsättning ökar ni motivationen till arbetet, effektiviserar det arbete ni utför, får medarbetarna att jobba åt samma riktning och ser tydligt era framsteg och resultat. Här hittar ni några av våra populäraste talare inom målsättning.

Mer inspiration:

Boka föreläsare inom omorganisation och förändringsarbete

Checklistan som gör ert arrangemang till en succé!

Dela nyheten