Lär dig mental styrketräning – en webbkurs med Olof Röhlander, mental tränare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare!

Talking Minds populäre föreläsare Olof Röhlander har i samarbete med vårt moderbolag MT Ledarskap lanserat en helt ny webbkurs där du lär dig mental styrketräning, och på så sätt ökar din livskvalitet och motivation. Kursen är fullspäckad av filmer, metoder, tester och övningar som du genomför helt i din egen takt.

Vi tog en pratstund med Olof där han berättar mer om den nya webbkursen:

Hur skulle du kortfattat beskriva kursen och dess syfte?

– Det här är en kurs i mental styrketräning, ett ämne som jag brinner för och som har som syfte att på ett roligt, konkret och inspirerande vis stärka människor online genom ett stort antal videofilmer, övningar och tips som går att genomföra i egen takt och när man själv vill.

Det här är en genomarbetad och helt igenom proffsig kurs som i sin utformning och innehåll är ensam i sitt slag. Gillar du det jag gör, då kommer du att älska det här! Jag är så glad att det här äntligen blir av, efter så många år av förfrågningar om just en sådan här kurs.

Vem vänder sig kursen till?

– Kursen vänder sig både till privatpersoner och människor mitt i karriären, och både till dem som redan mår bra men vill utveckla sig ytterligare, och till dom som kanske har en svacka och vill ha hjälp att ta sig upp och vidare.

Vad är fördelarna med en webbkurs vs. någon annan typ av kurs/utbildning? 

– Fördelen är att det blir så personligt, du får en vän på axeln under en längre tid, och med filmklipp som du kan se flera gånger och när det passar dig själv.

Vad kan man som deltagare förvänta sig för resultat efter att ha gått kursen?

– Man kan förvänta sig att gå ut och möta världen med fler verktyg och inspiration för att må bättre och fungera bättre.

Här kan du läsa mer samt anmäla dig till Olof Röhlanders webbkurs i mental styrketräning!

Dela nyheten