Olof Röhlander

Föreläsare, mental tränare

Olof Röhlander

Föreläsare, mental tränare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Olof Röhlander

Olof Röhlander är författare, mental tränare och en otroligt inspirerande och underhållande föreläsare. Han är unik i branschen med att ha vunnit pris som Årets Talare/Årets Föreläsare hela sex gånger! Att säga att Olof är en talare i absolut toppklass är inte någon överdrift. Folk bara älskar att lyssna på honom och det senaste året har Olof vässat den ädla konsten att tala ytterligare ett snäpp – han är helt enkelt bättre än någonsin!

Om man ser till Olofs resa kan man förstå att han lever som han lär. Han började som den idoga bordtennisspelaren från Matfors, sen tog han sig an utbildningen till Licensierad Mental Tränare på Skandinaviska Ledarhögskolan. Därefter kom han på att hans dröm var att bli en av landets bästa och mest givande föreläsare. Sagt och gjort. Olof är målmedvetenheten själv, och idag har han landat i att vara både en välläst och omtyckt författare, samt en minst lika omtyckt – och en av Sveriges mest bokade – föreläsare.  Att han lyckats med sina visioner råder det ingen tvekan om. Men det allra bästa är att han är duktig på att lära detta vidare, och att inspirera också oss att följa, och nå, våra drömmar!

I Olofs nya föreläsning (tillika bok med samma namn) Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda beskrivs njutandets konst på ett nytt och annorlunda sätt. Han vänder upp och ner på invanda föreställningar och förklarar varför man inte ska ta dagen som den kommer. Det handlar om att fokusera på det som faktiskt finns istället för på det som saknas. Att låta sinnesintrycken påverka upplevelser i högre utsträckning. Att finna njutning även i motgångar. Det kan bli en livsfilosofi som man ständigt utvecklar. Ett förhållningssätt som gör att du lyckas njuta i de mest oväntade sammanhang.

Konsten att njuta av livet ger massor av spännande infallsvinklar på en av livets stora frågor, och är kanske precis den boosten du behöver för att lyfta din tillvaro ytterligare ett snäpp!?

17 Augusti kan ni höra Olofs sommarprat i P1.

Du ska anlita Olof Röhlander när du/din verksamhet vill:

  • Ha ett ”säkert kort”, en proffsig och underhållande föreläsare som har en förmåga att träffa helt rätt, oavsett publik och sammanhang
  • Få en kraftig injektion med motivation, engagemang, energi och pepp
  • Jobba med teamutveckling och/eller stärka gruppens inställning i samband med förändringsarbetet

 

Olof kan skräddarsy sina upplägg utifrån behov och önskemål. Här ser du exempel på teman i hans föreläsningar:

  • Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda
  • Är nöjdhet ett hinder för utveckling?
  • Hur ett bra mål bör se ut, och vad du kan göra för att nå det
  • Därför är förändring nödvändigt för förbättring
  • Tänk om det blir som vi tänkt oss – vad har vi då tänkt oss?

 

Nyckelord: Inspiration – Kreativitet – Motivation – Organisation – Personlig utveckling – Resultat och mål – Teamutveckling