David Batra

David Batra är en av landets populäraste komiker. Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom. Som standup-komiker har David Batra gjort över 1000 föreställningar, och inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Förutom att vara ansedd en av landets roligaste komiker kan även David Batra bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Under 2018 och 2019 var David ute på turné med sin föreställning ”Elefanten i Rummet” som blev en stor succé, och vi kunde även se honom i TV-rutan med sin egen programserie ”Världens sämsta indier” och som programledare i ”Breaking News”.

Sedan 2017 är David en av jurymedlemmarna i ”Talang” på TV4.

2020 släpptes hans föreställning ”Elefanten i rummet” som första svenska standup-special på Netflix, och under hösten kom den efterlängtade andra säsongen av ”Världens sämsta indier”.

David Batra kan bokas som :

  • Standup-komiker
  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Moderator

Exempel på föreläsningar med David:

”Från kulturkrock till världstopp”

I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar komikern David Batra med sig av hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

”Komisk kommunikation”

Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

 

Sagt om David:

”Det är mycket imponerande, skrattar så man nästan trillar ur stolen”

– Aftonbladet

”Superkomikern med total kontroll över rummet. Skoningslöst, ärligt och vasst”

– Expressen

”David Batra är en suverän scenintervjuare, samtalsledare, moderator. Hans värdskap är av det slaget att han inte för mycket försöker göra det till sin kväll, utan styr och lyssnar med utmärkt balans, är snabb nog i skallen att stoppa in en kvickhet eller ett ifrågasättande där det behövs, verkar genuint intresserad av vad gästerna har att säga. Han känns helt naturlig och, ja, trivsam i sin roll.”
– Niklas Wahllöf, DN (om David Batras podcast LIVE på Scalateatern)

”Tack David för att Du gjorde vår julfest till en succé – bästa festen hittills säger många! Du höjde en redan hög stämning till en ännu högre nivå, alla var på ett strålande festhumör. Skickligt när du lindar in vår verksamhet i Ditt nummer – det blir oftast extra bra när personalen känner att det är speciellt för dem! Ett stort lycka till med Din kommande show.”
– Bonnierförlagen

Alternativa föreläsare

Måns Möller | David Hellenius


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.