Johan Östling

Johan Östling är fenomenal på att tänka utanför boxen. Eller som han själv uppmanar: Ta bort boxen helt och hållet, det finns egentligen inga boxar! Hans tips på hur vi kan hitta vägar till kreativiteten är mycket inspirerande och lätta att anamma. Dessutom fyller han sina föreläsningar med anekdoter och tänkvärdheter som gör att man verkligen tar till sig och minns det man lär sig. Som en bonus har man dessutom väldigt roligt under tiden!

Vill du ha en föreläsare, underhållare eller konferencier som sprider värme, lockar till skratt och skapar en underbar stämning? Då är Johan Östling rätt person! Om du vill så kan Johan dessutom förgylla arrangemanget ytterligare genom att bjuda på sång och musik, som den begåvade musiker han är.

Hans bakgrund som informatör och grafisk formgivare har konkurrerats ut av hans framgångar som artist, skådespelare och underhållare. Du känner kanske igen honom från hans roller i någon av filmerna ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, ”Mammas pojkar” eller i TV4’s ”Ack Värmland” och som programledare för ”Hela Sverige Bakar”. Om inte så är det hög tid att stifta bekantskap med denna goa värmlänning nu!

Om du anlitar Johan Östling får du bland annat:

  • En stämning som värmer hjärtat.
  • Många skratt och skön musik.
  • Inspiration till kreativitet.
  • Tankeväckare om begräsningar & normer.
  • Fascinerande tänkvärdheter & anekdoter.

Johan kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • DÄR GÖR MAN BARA INTE – SÅ ÄR DET BARA! – En underfundig och rolig föreläsning om normer, att våga utmana sina begränsingar, varför vi gör som vi gör & känslan att vara fel ute.
  • DET DÄR VAR JU KREATIVT – Om att hitta sin kreativitet och tänka utanför boxen (som inte finns).
  • SPRÄNG BOXEN! – Dumpa prestigen. Våga vara modig. Bli kreativ. Klart!
    En föreläsningsföreställning tillsammans med kollegan och parhästen Björn A Ling – underbar duo!

Alternativa föreläsare

Måns Möller | Jenny Strömstedt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.