Björn A Ling

Björn A Ling är en fantastiskt varm, rolig och närvarande scenpersonlighet som tveklöst kommer att göra åhörarnas upplevelse snäppet vassare. Få människor kan få en publik att känna sig så bekväm och välkommen som Björn kan. Oavsett om han är där som föreläsare, underhållare eller konferencier skapar han en känsla av ”feel good” utan dess like. Han är fenomenal på att väva in anekdoter fyllda av igenkänningshumor, men mitt i gapskrattet förstår vi att de även hade ett tänkvärt budskap med sig.

Man kan känna sig 100% trygg med Björn som konferencier eller moderator på sitt arrangemang. Han är erfaren och proffsig när det gäller att hålla ihop programmet och följa den röda tråden, men också otroligt skicklig på att finna sig i stunden när det oväntade händer. Ingenting kan gå fel med Björn vid rodret, för om det blir fel ser han till att det blir rätt ändå. Oftast dessutom bara ännu roligare.

Förutom att vara en älskvärd värmlänning är Björn A Ling också musiker, underhållare, föreläsare och skådespelare. Du känner kanske igen honom från hans roller i någon av filmerna Smala Sussie, Bröllopsfotografen, Mammas pojkar, TV4-serierna Ack Värmland eller Morden i Sandhamn. Om inte är det hög tid att stifta bekantskap nu!

Tack vare Björns prestigelöshet och personliga framtoning blir det väldigt lätt att som åhörare också ”öppna upp”. Öppna upp för att ta till sig nya saker, se alternativa perspektiv och tänka nya tankar. Att han dessutom strösslar framförandet med att ta fram gitarren och bjuda på medryckande musik gör att stämningen lyfts ytterligare!

Du ska anlita Björn A Ling när du/din verksamhet vill få:

  • En stämning som värmer hjärtat
  • Många skratt och skön musik
  • Inspiration och lust
  • Kloka och finurliga perspektiv på verkligheten
  • Fascinerande tänkvärdheter och anekdoter

Björn kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • DITT LIV ÄR PÅ FILM, DU SPELAR HUVUDROLLEN – Underhållande om närvaro i arbetet & vardagen.
  • MOD + PRESTIGE = 0, GANSKA ENKEL MATEMATIK – Om att våga vara prestigelös för att nå resultat.
  • SPRÄNG BOXEN! – Dumpa prestigen. Våga vara modig. Bli kreativ. Klart!
    En föreläsningsföreställning tillsammans med kollegan och parhästen Johan Östling -underbar duo!

Alternativa föreläsare

Johan Östling | Henrik Schyffert

Björn A Ling föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.