Johan Wester

Johan Wester har en oslagbar kvickhet och närvaro som konferencier. Hans skarpa intellekt, oemotståndliga humor och stora hjärta utgör den perfekta blandningen för att leda alla möjliga typer av arrangemang och event. Han får folk att ge det där lilla extra och bjuda på sig själva. Han är 100% trygg och proffsig i sin roll och särskilt skicklig på att knyta knutar mellan olika trådar, för att skapa en sammanvävd helhet.

Förutom att vara en särdeles skicklig konferencier är Johan även komiker, entreprenör och programledare. Han slog igenom på bred front, tillsammans med parhästen Anders Jansson, med humorserien Hipp Hipp!. Dessa två röjde även stora framgångar med den påföljande scenshowen Hipp Hipp! [paw rihk-titt], samt Köp mjölk. Skriv bok. Showen var en betraktelse om det tudelade livet där både vardagen (Köp Mjölk) och framtidsvisionerna (Skriv Bok) skall samsas och få livsutrymme. Föreställningen fick mycket goda recensioner.

Johan Wester och Anders Jansson samarbetade redan under högstadiet och skrev och uppförde sketcher och revyer. Sedermera fortsatte duon att skriva och framföra lundaspex, bland annat Peter den Store och Montezuma.

Utöver ett gediget CV från livescenerna har Johan Wester också varit programledare för flera populära TV-program, såsom Intresseklubben, och kan även stoltsera med att vara flerfaldig vinnare av frågeprogrammet På Spåret.

När Johan inte har strålkastarna på sig jobbar han på produktionsbolaget Anagram, där han är grundare och delägare. Johan står bakom en lång rad kritikerrosade manus, både för TV, film och scenproduktioner. Han är också initiativtagare till flera olika events, bl.a. Lund Comedy Festival.

Du ska anlita Johan Wester när du/din verksamhet vill:

  • Anlita en konferencier som är både smart, rolig och erfaren.
  • Få ut något alldeles extra av ert arrangemang och dess programpunkter.
  • Ha en trygg moderator som med fingertoppskänsla kan blanda humor med allvar.

Alternativa föreläsare

David Hellenius | Anna-Lena Brundin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.