Vill ni bäst på kundmöten, utveckla gruppen och maximera försäljningen? Boka föreläsning och utbildning med Vanessa Leporati!

Alla företag och organisationer gynnas av att stärka ledarskapet, utveckla individernas och gruppernas självkännedom, och öka motivationen och känslan av stolthet i sin yrkesroll. Det är ett arbete som ger både omedelbar och långsiktig avkastning i form av bland annat förbättrade resultat, ökat välmående hos medarbetarna, och nöjdare kunder.
Ett effektivt och inspirerande sätt att arbeta med detta är att boka en utbildare som lotsar er rätt på vägen mot att uträtta stordåd.

Vanessa Leporati är utbildaren, föreläsaren och entreprenören som brinner för kundmötet och för att utveckla individer såväl som team att nå sin fulla potential. Med över 30 års erfarenhet från detaljhandeln och ett särskilt öga för människors utvecklingspotential är hon en av våra mest uppskattade coacher inom försäljning, grupputveckling och kundbemötande. 2021 utsågs hon till en av Sveriges mest rekommenderade säljcoacher.

Via en utbildning eller föreläsning med Vanessa får ni med er värdefulla metoder och verktyg som på ett hållbart sätt skapar förändring, motivation och utveckling – med förbättrade resultat och nöjdare kunder, gäster, patienter och brukare på köpet!

Mer inspiration:

Boka föreläsning med Mattias Lundberg!

Varför boka en talare?

Dela nyheten