Vanessa Leporati

Vanessa Leporati har en dokumenterad förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential. Hon har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer.

Med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln har Vanessa tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Hon har en stor förmåga ser individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer.

Vanessa Leporati är entreprenör, föreläsare, moderator, säljtränare, utbildare och Insights Discovery konsult. Vanessa brinner för kundmötet. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion Districten, en kreativ affärsmötesplats för den svenska modebranschen, med över 900 internationella och svenska varumärken representerade varje säsong. Hon är ordförande i Stockholm Fashion District och vice ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Som bevis på sin expertis blev Vanessa år 2021 utsedd till en av årets mest rekommenderade säljcoacher!

Vanessa utbildar, föreläser och håller workshops kring försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Kundbemötande och att leda enskilda individer samt grupper till högre självkännedom är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn. I sina föreläsningarna Sälj med omtanke och Möt med omtanke får vi med oss insikter, metoder och verktyg som förändrar vårt tankesätt och inspirerar till personlig utveckling. Många företag och organisationer har med Vanessas hjälp blivit bättre på att möta sina kunder, gäster, patienter eller brukare – med fantastiska resultat!

Vanessa kan även bokas som moderator. Hon är expert på att ta in rummet och är alltid förberedd, kunnig och lyhörd. Med trygghet, energi, humor och kunskap fängslar hon oss både på scenen och framför kameran.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Cervera, Wavin, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltining, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun och Västerviks Sjukhus.

Vanessa Leporati kan plocka fram det där lilla extra inom dig – det som får dig att prestera på topp, om och om igen!
Boka en Vanessa Leporati föreläsning här!

Du ska anlita Vanessa Leporati när du/din verksamhet vill:

  • Ha en försäljningsexpert som guidar er till ett bättre resultat
  • Öka kunskapen kring att leda enskilda individer och grupper till högre självkännedom inom den offentliga och den privata sektorn
  • Skapa de bästa förutsättningarna till ett förbättrat teamarbete
  • Skapa förståelse för olika kunders behov och en samsyn kring kundnöjdhet
  • Öka motivationen och arbetsglädjen
  • Skapa självinsikt hos varje medarbetare
  • Öka känslan av stolthet i sin yrkesroll
  • Förbättra er kommunikation

Vanessa Leporati kan utföra sina föreläsningar på svenska, engelska, italienska och danska.

Alternativa föreläsare

Lisa Ekström Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.