Vanessa Leporati

Vanessa Leporati har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer.

Vanessa har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Hon är en föreläsare och utbildare som har en stor förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer.

Vanessa Leporati är entreprenör, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery konsult. Vanessa brinner för kundmötet. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion Districten, en kreativ affärsmötesplats för den svenska modebranschen, med över 900 internationella och svenska varumärken representerade varje säsong. Hon är ordförande i Stockholm Fashion District och vice ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Vanessa utbildar, föreläser och håller workshops kring försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Kundbemötande, och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Cervera, Wavin, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltining, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun och Västerviks Sjukhus.

Vanessa Leporati kan plocka fram det där lilla extra inom dig – det som får dig att prestera på topp, om och om igen! Boka en Vanessa Leporati föreläsning här!

Du ska anlita Vanessa Leporati när du/din verksamhet vill:

  • Ha en försäljningsexpert som guidar er till ett bättre resultat
  • Öka kunskapen kring att leda enskilda individer och grupper till högre självkännedom inom den offentliga och den privata sektorn.
  • Skapa de bästa förutsättningarna till ett förbättrat teamarbete

Språk: svenska, engelska och italienska.

Alternativa föreläsare

Lisa Ekström Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.