Boka föreläsning med Mi Ridell – en av Sveriges främsta experter inom kommunikation, kroppsspråk, retorik, presentationsteknik och digitala möten!

Kommunikation, samarbete och arbetsglädje går hand i hand med varandra, och utgör tillsammans en fundamental grund för ett hållbart arbetsliv och framgångsrika resultat inom organisationen. Många av oss kommunicerar dagligen med kollegor, anställda, chefer, kunder, inom nätverk – communication is the key, som det brukar heta!

Nu är det äntligen dags för många av oss att återvända till kontoret efter 1,5 år av hemmajobb och digitala möten, och då är frågan: hur kommunicerar vi nu? Hur hälsar vi på varandra, hur hanterar vi att helt plötsligt befinna oss på samma plats som kollegorna, och hur funkar kommunikationen när en del av arbetsstyrkan kanske jobbar hemifrån på deltid, medan andra sitter på arbetsplatsen? Och hur lyckas man egentligen med hybrid-möten, där vi behöver kunna möta och kommunicera både genom kameran och med deltagarna på plats – samtidigt?

Svaren på dessa frågor får ni genom att boka föreläsning med Mi Ridell – en av Sveriges främsta experter inom kommunikation, kroppsspråk, retorik, presentationsteknik och digitala möten!

Mi föreläser och ger workshops för företag, organisationer och individer som vill förbättra kommunikationen, slipa på sin presentationsteknik, öka samarbetet på arbetsplatsen, eller bli experter inom digitala möten. Ni utvecklar er förmåga att uttrycka er, lyssna på varandra, och använda kroppsspråk. Efter en föreläsning med Mi känner ni er tryggare i er virtuella kommunikation, och ni får med er handfasta tips och konkreta råd som ni kan applicera direkt efter att ha lyssnat på Mi. Resultatet blir en gladare och mer hållbar arbetsplats/organisation, trevligare och mer givande möten, förbättrat samarbete och ett mer professionellt bemötande.

Mi Ridell menar att receptet för framgångsrik kommunikation beroende på huruvida vi ses IRL eller digitalt, men att vi samtidigt måste komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H – Human to Human – är viktigast av allt, oavsett om det handlar om stämningen på arbetsplatsen, kundbemötandet, våra relationer eller på scenen. Detta, och mycket mer, får ni lära er mer om när ni lyssnar på en spännande föreläsning om kommunikation med Mi.

Med en bakgrund som artist, skådespelerska, moderator och föreläsare bjuder hon alltid på stort engagemang, sprudlande energi och massor av glädje, vilket inte bara ger en lärorik föreläsning, utan även en härlig pepp och en stor dos inspiration!

Kontakta oss på info@talkingminds.se för att boka en föreläsning eller workshop med Mi Ridell!

Mer inspiration:

Tillbaka på kontoret – starta på topp med en föreläsning om arbetsglädje!

Angela Ahola – Gör drivkrafterna till dina superkrafter!

Dela nyheten