Varför gör vi egentligen som vi gör? Vad styr ditt och andras beteende? Svaret är: tre drivkrafter. I Angela Ahola’s högaktuella föreläsning ”Gör drivkrafterna till dina superkrafter!” får vi en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att navigera mer rätt i vår vardag.

Angela Ahola är doktor i psykologi, specialist inom socialpsykologi, och en mycket populär föreläsare. Hon uppskattas särskilt för sin förmåga att på ett humoristiskt, inspirerande och tydligt sätt förklara psykologiska teman och utmaningar. Angelas böcker har publicerats i flertalet länder världen över, och vi ser henne ofta i Tv-kanalernas morgonsoffor och tidningar så som DN och SvD.

I denna helt nya föreläsning talar Angela om att vi alla styrs av tre psykologiska behov, och att vi, genom att lära oss hur dessa styr oss, kan skapa mer framgång i vår karriär, få härligare relationer och ett roligare liv.

Dessa tre behov har mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt Homo Sapiens att överleva. Drivkrafterna må styra oss och våra medmänniskor i kulisserna, men efter Angelas föreläsning kommer vi veta exakt hur de styr våra behov och handlingar. Vi får också ökad insikt i hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö. Gång på gång har vår levnadsmiljö förändrats, medan vi människor inte gjort det i samma utsträckning. Det handlar alltså inte om hur vi borde vara, utan om hur vi i grunden är.

”Gör drivkrafterna till sina superkrafter!” är en föreläsning som bjuder på många skratt, aha-upplevelser och konkreta verktyg. För alla som möter kunder, medarbetare eller vill skapa ett trevligare klimat på arbetsplatsen, är detta den perfekta föreläsningen.

Ur innehållet:

  • Att förstå dig själv, dina kunder och medarbetare på ett nytt sätt – vad är det vi alla söker? Vad drivs vi av?
  • En ny strategi för att nå dina mål
  • Att på ett snyggt sätt få igenom dina förslag i möten
  • Konkurrens och jämförelser sker per automatik – hur kan du vända detta till något som hjälper dig?
  • Så upptäcker du om en relation är destruktiv
  • Bästa sättet att vända knepiga relationer till positiva
  • Nå fram och connecta med andra på en ny nivå

Allt kopplat till de tre dolda drivkrafterna. Vi får en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att kunna navigera mer rätt i vår vardag. För bättre relationer, mer framgång och ett lyckligare liv!

Kontakta oss på info@talkingminds.se för att boka Angela Ahola – ”Gör drivkrafterna till dina superkrafter!”

Mer inspiration:

Ingenting är omöjligt – inspireras av äventyraren Aron Anderson!

Minska stressen på arbetsplatsen – boka en föreläsning!

Dela nyheten