Mi Ridell

Mi Ridell Artist

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Konferencier, Moderator

Mi Ridell föreläser utifrån sin uppmärksammade bok “Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk” (medförfattare är undercoverpolisen och FBI-agenten Lucas Bruhn). Kroppsspråk är ett ämne som är ständigt relevant för oss och som påverkar oss och våra relationer varje dag, både på jobbet och privat.

Faktum är att kroppsspråket röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter. Och tro inte att det inte syns på dig. Vi är alla skickliga på att läsa av kroppsspråk, eftersom det är något vi har med oss sedan urminnes tider. Dessutom ser vi det som mer tillförlitligt än det muntliga språket och tolkar vår omgivning efter HUR de säger saker mer än VAD de säger. Så för att övertyga någon måste du ha koll på ditt eget kroppsspråk och se till att det stämmer överens med ditt muntliga budskap!

Först hade Mi Ridell tänkt bli operasångerska, och några sådana roller har hon också gjort. Men för de flesta av oss är hon mest känd som skådespelare och sångerska från en lång rad teaterscener, filmer och TV-program. Med sin stora charm och smittande glada energi har hon blivit en mycket folkkär profil. Nu är hon dessutom känd och uppskattad som både författare, föreläsare och moderator.

Du ska anlita Mi Ridell när du/din verksamhet vill:

 • Lära er mer om kroppsspråk och hur vi kan bli riktigt övertygande med vår kommunikation
 • Ha en säker, charmig, proffsig och rolig konferencier/moderator
 • Vässa er kompetens inom service och medarbetarnas roller som företagets ambassadörer gentemot omvärlden

 

Mi skräddarsyr alltid sina upplägg efter kundens behov och önskemål. Här ser du några exempel på hennes föreläsningar/teman:

 • KROPPEN LJUGER ALDRIG – KONSTEN ATT TALA KROPPSSPRÅK.
  Så klarar du bättre dina jobbintervjuer, mingelpartyn, lönesamtal, stressiga situationer, hotfulla lägen, nervositet och scenskräck.
 • BE A ROCKSTAR AT WORK!
  Om att odla sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.
 • SERVICE I VÄRLDSKLASS! Människor litar inte på företag, de litar på människor. Så får ni era kunders tilltro och gillande!
 • PRESENTATIONSTEKNIK, RETORIK OCH ATT TYDA HÄRSKARTEKNIKER
  Kommunicera med briljans, trygghet och övertygelse
 • VÅGA VARA GLAD 
  En inspirationsföreläsning om hur vi kan lyfta oss själva och andra, om att våga välja glädje