Mi Ridell

Mi Ridell – En av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter! 

Hon kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt”! Mi Ridell föreläser inom ämnena kommunikation, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med över 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. Tack vare sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisationsförmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett proffesionellt sätt. Mi är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Som föreläsare talar Mi Ridell om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation. I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H- Human to Human; viktigast av allt.

År 2016 släppte Mi tillsammans med Lucas Bruhn boken Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk, som är en praktisk handbok som lär läsaren både förmågan att uttrycka sig, samt att kunna tolka och lyssna in andra.

Hon ger workshops och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik. Där belyser hon bland annat hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör ett gott intryck. Hon kan bokas båda till grupper och till enskilda individer som behöver coachning inom media och scenframträdande.
Ni kan även anlita henne som körledare! Där lär hon alla medverkade, oavsett förkunskaper, att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. En utmärkt aktivitet för teambuilding!

Sagt om Mi Ridell som scen – och mediacoach

”Jag har använt Mi Ridell för att utveckla mig i att tala inför publik. Som VD i en frivilligkedja ingår kompetensen ”något av en estradör” i befattningsbeskrivningen, vilket jag inte kände att jag hade, trots hundratals presentationer på olika möten genom åren.

Vid en lektion med bara mig och Mi gav hon mig verktygen och den inre känslan till att lyfta min egen förmåga inom området. Vi pratade, vi testade, vi filmade, vi utvärderade och vi filmade igen. Det kändes riktigt bra och blev ett stort lyft för mig. Vi har haft utvärderingsmöten och kommer att fortsätta hålla kontakten, jag kan ge Mi mina varmaste rekommendationer både inom detta område samt även inom hur du genomför digitala möten på bästa sätt.” – Peter Sjödahl, VD Woody AB

Du ska anlita Mi Ridell när du/din verksamhet vill:

 • Lära er mer om kroppsspråk och hur vi kan bli riktigt övertygande med vår kommunikation.
 • Ha en säker, charmig, proffsig och rolig konferencier/moderator.
 • Vässa er kompetens inom service och medarbetarnas roller som företagets ambassadörer gentemot omvärlden.

Mi skräddarsyr alltid sina upplägg efter kundens behov och önskemål. Här ser du några exempel på hennes föreläsningar/teman:

 • KROPPEN LJUGER ALDRIG – KONSTEN ATT TALA KROPPSSPRÅK.
  Så klarar du bättre dina jobbintervjuer, mingelpartyn, lönesamtal, stressiga situationer, hotfulla lägen, nervositet och scenskräck.
 • BLI BÄTTRE PÅ DIGITALA MÖTEN. Lär dig bli ännu bättre i dina virtuella möten. Få handfasta tips och konkreta råd som går att applicera direkt efter att du lyssnat på Mi.

 • BLI SÄKRARE FRAMFÖR KAMERAN – DIGITAL PRESENTATIONSTEKNIK.Många känner ett obehag inför att tala inför en videokamera i digitala webinars och digitala möten. Lär dig de grundläggande teknikerna och få konkreta verktyg och inspiration.
 • BE A ROCKSTAR AT WORK!
  Om att odla sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.
 • SERVICE I VÄRLDSKLASS! Människor litar inte på företag, de litar på människor. Så får ni era kunders tilltro och gillande!
 • PRESENTATIONSTEKNIK, RETORIK OCH ATT TYDA HÄRSKARTEKNIKER.
  Kommunicera med briljans, trygghet och övertygelse.
 • VÅGA VARA GLAD.
  En inspirationsföreläsning om hur vi kan lyfta oss själva och andra, om att våga välja glädje.

Alternativa föreläsare

Kattis Ahlström  | Barbro Fällman


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.