Mi Ridell

Mi Ridell Artist

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Konferencier, Moderator

En av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter, Mi Ridell! 

Hon kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller. Mi föreläser inom ämnena kommunikation, kroppsspråk och presentations- teknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. På grund av sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsed- da händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisations- förmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra ta- larna på ett proffesionellt sätt. Mi är i grun- den utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Som föreläsare talar Mi om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation. I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med männi- skor. H2H- Human to Human; viktigast av allt.
Hon ger workshops och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck.
Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan någ- ra som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding!

Konferencier /moderator- 2016 var Mi nominerad till Årets Talare – moderatorBe a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer
Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik
100% körglädje – teambuilding med körsång.

Du ska anlita Mi Ridell när du/din verksamhet vill:

 • Lära er mer om kroppsspråk och hur vi kan bli riktigt övertygande med vår kommunikation
 • Ha en säker, charmig, proffsig och rolig konferencier/moderator
 • Vässa er kompetens inom service och medarbetarnas roller som företagets ambassadörer gentemot omvärlden

 

Mi skräddarsyr alltid sina upplägg efter kundens behov och önskemål. Här ser du några exempel på hennes föreläsningar/teman:

 • KROPPEN LJUGER ALDRIG – KONSTEN ATT TALA KROPPSSPRÅK.
  Så klarar du bättre dina jobbintervjuer, mingelpartyn, lönesamtal, stressiga situationer, hotfulla lägen, nervositet och scenskräck.
 • BE A ROCKSTAR AT WORK!
  Om att odla sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.
 • SERVICE I VÄRLDSKLASS! Människor litar inte på företag, de litar på människor. Så får ni era kunders tilltro och gillande!
 • PRESENTATIONSTEKNIK, RETORIK OCH ATT TYDA HÄRSKARTEKNIKER
  Kommunicera med briljans, trygghet och övertygelse
 • VÅGA VARA GLAD 
  En inspirationsföreläsning om hur vi kan lyfta oss själva och andra, om att våga välja glädje