Få föreläsare kan förmedla så mycket energi, arbetsglädje och inspiration som Sekina Kling.

Sekina Kling är entreprenören, företagsledaren, och utbildaren som inspirerar företag och organisationer till att tända varje medarbetares inre gnista och skapa en vinnarkultur. Med energi i världsklass delar hon med sig av värdefulla strategier och verktyg som hjälper medarbetarna att må ännu bättre, hitta sin passion samt våga sätta höga mål – för att sedan uppnå dessa!

Det är ingen slump att vissa företag blir mer framgångsrika än andra. Sekina visar på vikten av samverkan mellan individerna inom företaget samt de energier som genomsyrar arbetskulturen. Precis som att ett hus som består av olika tegelstenar, är det viktigt att bygga ett företag från grunden och få medarbetarna att samverka med varandra.

Inom varje företag skapas olika kulturer. Sekinas passion är att skapa en vinnarkultur med värme för att människor ska utvecklas, vågar mer och nå än längre. Ett företags framgång är helt beroende av medarbetarnas möjlighet till att nyttja sin fulla kompetens, känna tillhörighet och autonomi.

Vill ni inspirera medarbetarna, utveckla ledarskapet, maximera försäljningen och få varje medarbetare att tända sin egen inre gnista? Då är Sekina Kling rätt talare för er!

Mer inspiration:

Boka en föreläsning med den fantastiske Gunnar Söderström!

Inspireras av en föreläsning om hälsa och träning – boka Leila Söderholm!

Dela nyheten