Vi välkomnar 2022 med öppna armar och ser fram emot att skapa förutsättningar för ett så välmående, utvecklande och produktivt år som möjligt. Vad passar då bättre än att kickstarta året med en föreläsning om hälsa och träning och på så sätt motiveras till en starkare, friskare och mer energifylld vardag?

Boka en inspirerande föreläsning med en av Sveriges allra mest uppskattade hälsoprofiler: Leila Söderholm!

Fysisk aktivitet och hälsa är en trend som aldrig går ur tiden; snarare inser vi alltmer hur en aktiv vardag, näringsrik kost och god sömn lägger grunden för vår förmåga att prestera på arbetet, lära oss nya saker och känna energi och glädje i vardagslivet.

I en tid då många arbetar hemifrån är det lätt att falla ur sina vanliga rutiner kring att besöka gymmet eller att ta cykeln till arbetsplatsen. Dessutom kanske man missar den dagliga promenaden till bussen, eller den gemensamma bensträckaren under lunchrasten tillsammans med kollegorna.

För att motverka detta kan vi genom små men betydelsefulla förändringar i vardagen förbättra vårt välmående fysiskt så väl som psykiskt. Det är just dessa små förändringar, rörelseglädje och hållbarhet som Leila Söderholm brinner extra mycket för.

Leila är en välkänd tränings – och hälsoprofil med över 20 års erfarenhet inom området, medverkar regelbundet i många olika tidningsmagasin och TV-program, och är en mycket efterfrågad föreläsare. Hon uppskattas särskilt för sin förmåga att gå igenom rutan på ett unikt sätt, så att det känns som att hon är i rummet tillsammans med oss. Leilas specialitet är att fånga upp samtliga individer oavsett var de befinner sig i sin hälsostatus, och få människor att känna sig kapabla och motiverade.

I sin föreläsning delar Leila med sig av strategier och metoder vi kan använda för att hålla hjärnan pigg och kreativ. Hjärnans kemi styr dagligen de val vi gör och med kunskap om hur det påverkar precis allt så är det möjligt att utnyttja det och styra i stället för att bli styrd. Leila djupdyker i den nyaste forskningen om kropp och hjärna samt gör kopplingar och översätter det till strategier i vårt dagliga liv som påverkar hur vi mår. Den fantastiska pedagogiken, igenkänningen och de målande roliga beskrivningarna gör det lätt att förstå och få in i sitt eget liv direkt. Leila Söderholm inspirerar utan att ge pekpinnar, och hjälper deltagarna att skapa sin egen motivation till en hälsosammare vardag utifrån de egna förutsättningarna.

Att investera i medarbetarnas hälsa skapar på kort såväl som på lång sikt förutsättningar för friskare, gladare och mer hållbara individer. Boka en hälsofrämjande föreläsning hos Talking Minds!

Mer inspiration:

”Det nya arbetslivet” – boka en lärorik & inspirerande föreläsning med Gustav Molnar!

”Tillsammans!” – en inspirerande föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna

Dela nyheten