Sekina Kling

Få föreläsare kan förmedla så mycket energi, arbetsglädje och inspiration som Sekina Kling.

Hon brinner för utveckling och menar att det är något som finns i hennes grund-DNA. ”Det som inte utvecklas, avvecklas” – när vi slutar utvecklas letar vi fel och fastnar i problem, medan vi under utveckling hittar lösningar, lär oss hantera motgångar och skapar magi.

Sekina Kling är entreprenören, företagsledaren och utbildaren som inspirerar företag och organisationer att skapa vinnarkultur, tända den inre gnistan hos varje medarbetare, och etablera goda vanor för att optimera vardagen såväl som resultaten på arbetet.
Med energi i världsklass delar hon med sig av värdefulla strategier och verktyg som hjälper medarbetarna att må ännu bättre, hitta sin passion och våga sätta höga mål – och uppnå dessa.

Redan som 12-åring började Sekina jobba, och som 19-åring blev hon anställd som säljare på ett stort bolag, där hon visade sig ha stor talang för just försäljning. Hon avancerade snabbt till säljledare, försäljningschef och Business Group Manager, med ansvar att driva bolaget i hela Europa. I hennes arbetsuppgifter ingick bland annat att utbilda säljare och bygga upp organisationen.

År 2015 kände Sekina att hon nått så långt hon kunde inom bolaget, och tog då beslutet att satsa allt på sina entreprenördrömmar och starta eget företag, tillsammans med sin man. De gick från att ha ett stabilt liv till att kasta sig ut och investera i nya drömmar. Sedan dess har det blivit ett flertal bolag som nått stora framgångar, bland annat Homie som utvecklar högkvalitativa livsstilsprodukter för ökad hälsa och balans i livet.
Om sin resa som egenföretagare talar Sekina om den bergochdalbana och de stora risker det innebär att lämna tryggheten och satsa allt. Om de många känslor som alla företagare känner igen sig i, och om framgångarna såväl som de oundvikliga motgångarna.

Även som anställd har Sekina alltid jobbat som om företaget vore hennes eget, något hon menar är en betydande faktor för framgång. Detta är något hon brinner för – att hjälpa medarbetarna att vilja lyckas, sätta höga mål, och tro att allt är möjligt.
Det är ingen slump att vissa företag blir mer framgångsrika, utan en tydlig samverkan mellan individerna inom företaget, och de energier som genomsyrar arbetskulturen. Precis som ett hus som består av massor med olika tegelstenar, är det viktigt att bygga ett företag från grunden och få medarbetarna att samverka med varandra.

Inom olika företag skapar vi olika kulturer, och Sekinas passion är att skapa en vinnarkultur med värme så att människor utvecklas, vågar mer och når längre. Ett företags framgång är helt beroende av medarbetarnas möjlighet att nyttja sin fulla kompetens, känna tillhörighet och autonomi.
Genom att skapa vanor för välmående kan vi sätta oss själva i ett tillstånd som gör oss mer rustade att hantera motgångar och inte låta känslorna ta över i utmanande situationer. Målet är att varje individ i slutet av dagen alltid ska känna att de gjort en bra arbetsdag.

Sekina liknar medarbetarnas kvaliteter och arbetssätt med en verktygslåda: det är viktigt att varje individ har en välfylld låda med många olika sorters verktyg, men också lika viktigt att de hittar sina egna favoritverktyg – det vill säga att vi alla arbetar på olika sätt, och som ledare har du i uppgift att hjälpa de anställda att hitta det arbetssätt som passar dem allra bäst. Medarbetarna måste vara sig själva, och på så sätt ha förutsättning att utvecklas till att bli sina bästa jag. Genom att lära känna oss själva kan vi skapa trygghet, arbetsglädje och självförtroende att nå de största framgångarna!

År 2022 debuterade Sekina Kling med boken ”Sekinas goda vanor för energi, mod och styrka”, där hon inspirerar oss att skapa goda vanor för att må bra yrkesmässigt såväl som privat. Genom att grundläggande förstå hur vi fungerar och lära känna oss själva kan vi skapa strategier i våra liv för att må så bra som möjligt.

Vill ni inspirera medarbetarna, utveckla ledarskapet, maximera försäljningen och hjälpa varje individ inom organisationen att tända sin egen inre gnista? Då är Sekina helt rätt person för er!

Förslag på teman med Sekina Kling:

-Försäljning

-Ledarskap

-Självledarskap

-Motivation & inspiration

-Entreprenörskap

-Attityd

-Arbetsglädje & välmående

-Att leva livet på riktigt, i stället för att bara överleva livet!

-Hantera motgångar

-Planering

-Optimera er vardag, yrkesmässigt såväl som privat

Alternativa föreläsare

Vanessa Leporati Johan Dahl Eric Thyrell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.