Annika Duckmark

Annika Duckmark är en engagerad, lyhörd och prestigelös programledare och moderator som med stor nyfikenhet tar sig an sina uppdrag och alltid kommer väl förberedd. Hon uppskattas särskilt för sin förmåga att få alla runt omkring sig att känna sig sedda och avslappnade, vilket kan vara till stor nytta för den som känner sig obekväm framför kameran.

Under de senaste sju åren har Annika Duckmark jobbat med event och evenemang, samt som moderator och programledare. Mellan år 2000 och 2010 har vi sett henne leda lottosändningen i TV två gånger per vecka, vilket resulterat i cirka 800 sändningar – både i studio och live. Under hösten 2020 var hon aktuell i Lottonytt, där hon utmanades att gå utanför sin comfort zone och testa nya saker.

Annika är helt enkelt ett riktigt proffs som är van vid stora produktioner, att arbeta digitalt samt i greenscreen-miljö.

Ett axplock av företag som Annika jobbat med:

Skolsköterskekongress med 2000 deltagare, Apoteket, SDR Rikskonferens, Retail Awards, talangtävlingarna Julstjärnan & Stjärnskott  för Lingman & Co, Fr. Sverige roadshow,  Taxi Stockholms 100-års jubileum, mässvärdinna för Husqvarna i USA och Kanada, m.fl.

Sagt om Annika:

”Det är en ren fröjd att arbeta med Annika. Vi anlitade henne för ett programledarjobb och hon levererade med otrolig träffsäkerhet. Hennes fina personlighet bidrog till att hela teamet kunde jobba på bra och hon är flexibel – en riktig JA-sägare. Hoppas innerligt att jag får chansen att jobba med henne igen.” – Eleanor Andersson, exekutiv producent på FLX.

Alternativa talare

Carin Da Silva | Ellinor Persson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.