Carin da Silva

Carin da Silva – Programledare, konferencier, moderator och dansinstruktör!

Söker ni en rutinerad och glädjespridande programledare eller moderator som garanterat charmar publiken med sin energi och professionalitet? Då är Carin da Silva helt rätt person för ert arrangemang!

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Hon började med 10-dans som 8-åring och fortsatte sin karriär som trefaldig svensk juniormästare i latinamerikansk dans, standarddans och tiodans. Hon har representerat Sverige i både EM och VM samt tillhört Svenska landslaget.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sedan även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Mellan 2005 och 2006 var da Silva medlem i gruppen Cosmo4 och spelade in singlarna Peek-A-Boo och Adios Amigos.

Hela Sverige lärde känna Carin da Silva som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s Dance mellan åren 2006 och 2008. Vi har därefter sett henne som programpresentatör på TV4, programledare för bl.a. Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Under en period drev hon även podcasten Adam & Kompani tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Sedan januari 2019 gör Carin Mammasanningar-podden tillsammans med Vivi Wallin.

Carin da Silva står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är hon väldigt formbar och passar därför till det mesta.

Carin är igenkänd för sin positiva energi och för sin förmåga att ta sig an nya utmaningar med ett leende. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla publiken. Med stor professionalitet antar hon sina uppdrag och sätter garanterat guldkant på ert arrangemang.

Carin da Silva kan bokas som:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Dansinstruktör

Alternativa talare
Ellinor Persson | Anna Bellman

Fotograf: Robert Eldrim

Carin da Silva föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.