Johanna Samuelson

Med kvicktänkthet, humor och värme programleder Johanna Samuelson kick-offer, galor, fester och evenemang. Johanna är utbildad projektledare inom möten och events. Det gör att hon ser eventet i sin helhet, något som hon tar med sig och återspeglar på scenen. Hennes ledord är energi och värdskap. Hon är väldigt omtyckt för sitt varma och omhändertagande sätt av alla medverkande.

Johannas kreativitet och humor hjälper henne att navigera genom dom mest oväntade situationerna, en färdighet hon har från teater- och stand up-scenerna. Hon uppskattas särskilt för sitt trygga och engagerade sätt att programleda.

Vid önskemål och behov kan hon finnas med före, under och efter ert event för att skapa den bästa inramningen. Johanna Samuelson hjälper er gärna med idéer till innehåll, manusskrivande, förinspelade inslag, sketcher, hälsningar och andra delar till eventet. Tack vare sitt stora engagemang inför varje event och sin personliga approach, skapar Johanna starka relationer med återkommande kunder.

Johanna har bott och arbetat i Australien och åtar sig gärna uppdrag på både engelska och svenska.

Sagt om Johanna Samuelson:

”Johanna var en nyckelspelare i vårt event och en bidragande faktor till att det blev så lyckat och omtyckt. Med varm och tydlig hand guidade hon oss från start till mål. Johanna var till stor hjälp i alla förberedelser med allt från manus till tips och trix framför kameran, vilket jag uppskattade mycket. Jag kan med varm hand rekommendera Johanna till andra framtida företagsevent och arrangemang.”

– Katrin Buhre, Head of Sales Operations, Cygate AB

”Johanna mötte oss med ett stort leende och var oerhört trygg, proffsig och varm under hela sändningen!”

– Måns Zelmerlöw, artist och programledare

Alternativa talare

Evelina Olsén |Ellinor Persson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.