Evelina Olsén

”Det finns många bra sångerskor i Sverige, men få som sjunger så passionerat som Evelina Olsén.”

Evelina Olsén är ett känt namn inom svenska musikkretsar och är en flitigt anlitad artist, sångcoach, föreläsare och inspiratör. Hon är ständigt aktuell och har gjort många stora turnéer, Tv och radiojobb. Evelina jobbar även som låtskrivare, röstskådespelare, moderator och producent.

2016 var Evelina årets Sthlm-Prideartist med låten ”Kärleken är vi” som blev en stor succé i media, på tv och radio, med text skriven av Camilla Läckberg.

Evelina har jobbat mycket med Melodifestivalen genom åren och 2018 var Evelina musikaliskt ansvarig i den svenska delegationen i Eurovision Song Contest i Lissabon med Benjamin Ingrosso. 2019 var hon sångcoach samt kör åt Lina Hedlund med bidraget ”Victorious”.

Evelina Olsén har samarbetat med många stora namn i Sveriges musikbransch, både på skivor och livescener, bl.a; Carola, Tomas Di Leva, Andreas Lundstedt, Mikael Tornving, Sven Melander, Shirley Clamp, Jessica Andersson m.fl. Hon har även gjort krogshower, musikal, revy, drivit liveklubb och producerat shower.

Evelina har också i många år jobbat tätt med Tobias Karlsson, då hon varit huvudsångerska samt musikaliskt ansvarig i hans båda succéföreställningar ”En dans på rosor” och ”Dansa samba med mig”. De har varit på stora konserthusturneer och gästspelat på både Göta Lejon och Intiman.

Evelina jobbar ständigt med mångfald och allas lika värde, och 2019 blev hon nominerad som årets Värmdöbo med nomineringen:

”Artist och sångerska som ständigt sätter Värmdö på kartan. Står alltid rakryggad på minoriteternas sida”

Har du en gång varit på Evelinas workshops vill du komma tillbaka. Med närvaro, charm och dynamik skapar hon en plattform för människor att växa och stärka sin teamkänsla och sammanhållningen inom organisationen.

Evelina Olsén inspirerar och arbetar interaktivt som föreläsare och med hennes starka energi lyckas hon gång på gång få deltagarna att känna sig delaktiga och inkluderade. Med en förmåga att se både individen och gruppen skapar hon en unik upplevelse anpassad efter gruppens behov.

Varje grupp har sina utmaningar och styrkor som Evelina pricksäkert fångar upp och arbetar med på ett avväpnande, lekfullt och humoristiskt sätt under täckmanteln musik. Att känna att man är i ett tryggt rum gör att det blir lättare att lösa upp eventuella knutar, minska friktion och läckage av energi, vilket i sin tur leder till att gruppen kan använda och utnyttja sin fulla kapacitet. Med en fin balans mellan det lekfulla och allvarliga får deltagaren chansen att gå bortom gamla invanda tankemönster och utanför sin comfort-zone vilket gör det möjligt att se nya möjligheter.

Resultatet blir ofta att deltagaren går hem och känner sig stärkt, upplyft, och med en-”Jag klarar vad som helst-känsla”.

Evelina arbetar framförallt med verktygen: rösten, musik, rytmik, kroppsövningar, andningsövningar, avslappning, humor och samtal.

De senaste tio åren har Evelina hjälpt, inspirerat och lyft företag och organisationer som; Spotify, Ica, Coca Cola, ledningsgrupper, personalgrupper och skolor.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.