”TILLSAMMANS!” – en helt ny föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna!

Världens arbetsplatser har utmanats och utvecklats rejält under det senaste ett och ett halv året – vi har jobbat utspridda hemifrån, på lantstället, kontorshotell, eller tillsammans på plats. Och det är inte över, det är snarare NU det börjar! Nu, när saker och ting förväntas återgå till det ”normala”; ett läge som aldrig kommer bli vad det en gång varit.

Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Men! Som tur är går det att – tillsammans – ta ett grepp om detta direkt!

I Elizabeth Kuylenstiernas nya succéföreläsning ”Tillsammans!” får ni ökad insikt och kunskap kring hur ni bland annat kan:

  • Starta om TILLSAMMANS
  • Fräscha upp era spelregler
  • Arbeta efter er värdegrund
  • Bygga upp den arbetskultur ni vill ha
  • Fokusera på beteenden, kommunikation, gruppdynamik och den bästa teamkänslan
  • Leverera modernt ledarskap
  • Bli fantastiska ambassadörer för er arbetsplats

I denna föreläsning talar Elizabeth om att ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men att alla kan bidra med någonting för att skapa en framgångsrik arbetsmiljö där vi alla utvecklas och där verksamheten når bästa resultat. Hon räds inte att adressera de riktiga frågorna eller att belysa elefanterna i rummet, och vägleder oss till att skapa trygghet och tillit så att vi kan växa och utvecklas TILLSAMMANS.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapsutvecklaren och chefscoachen som arbetar med processer och förändringsarbete på arbetsplatser världen över, inom näringslivet så väl som i den offentliga sektorn, hos organisationer, företag och nätverk. Hon har en outtröttlig passion för utveckling, mötet mellan människor, och för att bidra till förändring genom små saker som kan göra den stora skillnaden.

Elizabeth är en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade föreläsare, och 2019 fick hon den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Talare”. Hon har skrivit flertalet böcker inom populärpsykologi, vilka har gjort stor succé i Sverige så väl som internationellt.

Kontakta oss på info@talkingminds.se för att boka ”Tillsammans!” – inspirerande föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna!

Mer inspiration:

Kickstarta hösten – boka en föreläsare!

Checklistan som gör ert arrangemang till en succé

Dela nyheten