På relativt kort tid har sociala medier blivit en ledande kanal för marknadsföring och kommunikation, och idag är det ofta det mest lönsamma sättet för företag att nå ut med kampanjer och information. Den snabba utvecklingen har medfört både möjligheter och utmaningar, och sociala medier kan upplevas som svårt och skrämmande.
Genom att boka talare inom sociala medier, digitalisering och digital kommunikation kan ni ta vara på chanserna som erbjuds och undvika onödiga misstag.

När ni anlitar en expert inom dessa områden får ni hjälp att konkretisera det mest relevanta inom digital kommunikation för just er verksamhet, och hur ni får med er hela gruppen på tåget – även de som vanligtvis inte använder sociala medier. Ni får ta del av användbara och värdefulla verktyg och metoder för att på bästa sätt ta vara på de möjligheter som det nya medielandskapet bär med sig.

Som ledare och chef får du guidning i den potential och de möjligheter som användningen av sociala medier medför. Det kan handla om allt från rekrytering till att uppmuntra medarbetarnas engagemang i era digitala kanaler – och på så sätt växa och tillsammans skapa framgång.
Framtiden är digital!

Här kan du läsa mer om några av Talking Minds experter inom sociala medier.

Boka talare hos Talking Minds!

Mer inspiration:

Varför boka en talare?

Skapa engagemang och en hållbar arbetsplats – boka föreläsning med Lisa Clefberg!

Dela nyheten