Lisa Clefberg förmedlar psykologisk kunskap och erfarenhet på ett tydligt, konkret och avdramatiserande sätt, med relevanta exempel som gör den mer lättillgänglig för åhörarna att ta till sig.
Med värme, humor och skratt delar hon med sig av användbara verktyg och metoder för självledarskap och inspirerar er att må just ”mitt bästa jag”.

Lisa är leg. psykolog med stor erfarenhet av internationellt arbete runt om i världen. I över 20 års tid har hon föreläst och utbildat inom psykologi, och numera arbetar hon även som ledarskapsutvecklare tillsammans med Mia Törnblom på MT Ledarskap i Stockholm.

Är ni i startgroparna inför en satsning för att förbättra välmåendet på arbetsplatsen? Vill ni förbättra kommunikationen och förebygga konflikter? Stärka självledarskapet och skapa en gladare arbetsmiljö? Då är det Lisa Clefberg ni ska lyssna på!
Ni får en energigivande och lärorik föreläsning med fokus på att ta kontroll över hur vi vill må och vara i livet, och användbara verktyg ni har nytta av både som individer och i grupp.

Lisa skräddarsyr alltid sina föredrag så att de passar just era utmaningar och målsättningar.

Skapa engagemang och en hållbar arbetsplats – boka föreläsning med Lisa Clefberg!

Mer inspiration:

Inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson!

Varför boka en talare?

Dela nyheten