Boka en föreläsning fylld av inspiration, hopp, framåtanda, skratt och motivation till era egna strävanden.

Christina Rickardsson föddes i Brasilien där hon tillsammans med sin mamma bodde i en grotta. Senare flyttade de till en kåkstad i Sao Paulo, där de bodde på gatan, tiggde, svalt och utsattes för både fysisk och psykisk misshandel. Till sist hamnade Christina på barnhem, innan hon som åttaåring adopterades bort till en svensk familj i Vindeln, Västerbotten. Där mötte hon en helt okänd miljö. Trots tryggheten kände hon sig inte hemma och fick ofta höra att det hon gjorde inte var rätt i Sverige.

Idag är Christina en framgångsrik entreprenör, föreläsare, moderator och författare till självbiografin Sluta aldrig gå som gjort succé i Sverige såväl som utomlands. Hon brinner för samhällsfrågor, barns rättigheter, jämställdhet och mångfald. Med sina föreläsningar och sitt arbete vill hon öka förståelsen för olikheter, fördomar och kulturkrockar, och uppmuntra till dialog, tolerans och öppenhet i samhället. När vi lyssnar på Christina inspireras vi kring mångfald, personlig utveckling, att ingenting är omöjligt, drivkraft – och att aldrig sluta gå.

Christina är inte bara en unik föreläsare, utan också en otroligt uppskattad moderator och konferencier. Hon uppskattas särskilt för sin varma utstrålning och sitt engagemang såväl under förberedelserna som på scenen.

”Jag vill vara en person som inspirerar, utvecklar och utmanar andra och mig själv. För mig handlar inte livet om att hitta mig själv; livet handlar om att skapa mig själv.” – Christina Rickardsson

Kontakta oss på info@talkingminds.se för att boka Christina Rickardsson!

Mer inspiration:

Skapa engagemang och en hållbar arbetsplats – boka föreläsning med Lisa Clefberg!

Varför boka en talare?

Dela nyheten