Vi lever i en föränderlig värld med snabb utveckling, där digitaliseringen öppnar upp både för nya möjligheter och nya frågetecken. Under pandemin har vi arbetat mer på distans än någonsin tidigare, och ställts inför de utmaningar som det digitala arbetslivet och vardagen innebär. Trots möjligheter att jobba smartare med ny teknik, är allt för många människor och organisationer fast i traditionella arbetssätt kantade av icke värdeskapande beteenden och ökad stress. Vad gör organisationer i framkant för att möjliggöra samarbete, kultur, tillhörighet och engagemang i en tid då merparten av medarbetarna arbetar på distans?

Detta och mycket mer får ni svar på när ni bokar en föreläsning med Gustav Molnar, inspiratör och expert inom medarbetarskap och ledarskap i det nya arbetslivet.

Med en stor dos energi och underhållning delar Gustav med sig av forskningsbaserade tips och konkreta exempel som hjälper er att bemästra konsten att jobba smartare tillsammans i den nya digitala arbetsmiljön.

Exempel på föreläsningar med Gustav Molnar:

  • Konsten att jobba smartare i det nya arbetslivet
  • Medarbetarskap på distans
  • Ledarskap på distans
  • Nycklarna till bättre digitala och hybrida möten
  • Framtidens arbetsplats
  • Arbetsplatsstrategi för det hybrida arbetslivet

Gustavs föreläsningar fungerar utmärkt för att väcka engagemang i frågor så som självledarskap på distans, beteenden på det digitala kontoret och vikten av att varje medarbetare tar ansvar för att kontinuerligt odla sin digitala kompetens.

Gustav Molnar har verkat som föreläsare i närmare tio år. Han besitter en unik förmåga att få sin publik

 att reflektera, skaffa självinsikt och agera ansvarsfullt för att bidra till ett smartare och hållbarare arbetsliv. Gustav fick även utmärkelsen ”Årets distansarbetare 2020” av remoteworking.se som ett resultat av sina insatser för att hjälpa människor i arbetslivet att jobba smartare på distans.
Han har vigt sin karriär åt att förstå vad som utmärker organisationer som ligger i framkant när det kommer till att möjliggöra engagemang, samarbete, produktivitet och innovationskraft i en alltmer digital, komplex och föränderlig värld.

Boka en inspirerande och tankeväckande föreläsning med Gustav Molnar hos Talking Minds!

Mer inspiration:

Boka föreläsning med Mi Ridell om kommunikation, samarbete på arbetsplatsen & digitala möten!

Angela Ahola – gör drivkrafterna till dina superkrafter!

Dela nyheten