Leila Söderholm

Leila Söderholm är trebarnsmamman från Lidingö som tävlat i såväl streetracing som kanot. Hon är numera tränare, kostrådgivare, föreläsare & inspiratör med över 20 års erfarenhet från sina områden. Vi har bland annat sett henne som tränings- och hälsoexpert i programmet Vardagspuls på TV4. Hon medverkar även ofta i olika tidningar och magasin.

När Leila drabbades av tarmcancer i december 2010 försvann inte gnistan – snarare blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om. Leila vet både genom sin egen och andras erfarenhet hur betydelsefull helheten är för att man ska må bra och kunna prestera. Därför jobbar hon inte bara med träning och kost – utan stress, sömn, arbetsroll och relationer är också viktiga parametrar för att få energi till att leva ett rikt liv, både på och utanför arbetet.

Du ska anlita Leila Söderholm när du/din verksamhet vill:

 • Stärka arbetsglädjen och jobba för ett gott medarbetarskap
 • Plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder
 • Ha en riktig kickstart för ökad hälsa och välmående bland personalen

Förslag på föreläsning med Leila Söderholm:

 • 100% arbetsglädje
  Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den? Mindset – hur vi pratar med oss själva och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd.  Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan. Och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös.
  Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräckligt med sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med den näring som kroppen behöver. Stress upplever vi alla ibland och det är inget farligt, men om du aldrig får mikropauser blir det tillslut för mycket. En underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.
 • 100% hälsa
  Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig? Leila Söderholm visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det och mycket skratt!
  Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt. Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.
Leila är briljant, på riktigt!
Mia Törnblom

Sök tillgänglighet

 • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.